دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز جشنواره قرآنی کودک و نوجوان در ساوه

No image
آغاز جشنواره قرآنی کودک و نوجوان در ساوه جشنواره قرآنی کودک و نوجوان با حضور برگزیدگان دوره های پیش دبستانی و دبستان دیروز در شهرستان ساوه آغاز شد.
در این جشنواره بیش از 300 کودک و نوجوان در رشته های حفظ 9 تا 30 سوره کوچک قرآن، نقاشی، خوشنویسی و مقاله قرآنی در سالن کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان این شهر با هم به رقابت پرداختند. و در پایان به برگزیدگان نیز هدایایی به رسم یادبود داده شد .
همچنین در پایان این جشنواره که به مدت دو روز ادامه دارد، 12 نفر از برگزیدگان در رشته‌های مختلف به مرحله استانی راه می‌یابند.
محمدمرادی مسئول برگزاری این جشنواره به خبرگزاری ایسکانیوز گفت:هدف از برگزاری این جشنواره آشنا کردن کودکان ونوجوانان با مفاهیم والای دینی است که باید براساس آنها برنامه ریزی کرد وبراساس آنها اهداف را مشخص کرد .
وی در خصوص کیفیت برگزاری جشنواره قرآنی کودک ونوجوان خاطر نشان کرد: این جشنواره با کیفیت بسیار بالایی همراه بود گرچه کودکان مخاطبین برگزاری این جشنواره بودند ولی یکی از با نظم ترین جشنواره‌های قرآنی در سطح استان مرکزی برگزار شد.
منبع خبر:
خبرگزاری ایسکانیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
دین شناسی و عقل وسطایی

دین شناسی و عقل وسطایی

به گواه تاریخ، دین شناسی و دین باوری از آغاز حیات تفکر بشری شکوفا بوده و بشر در چگونه زیستن خود در صدد کشف قوانین طبیعت و شناخت اسرار آفرینش و آفریدگار هستی برآمده است و محصول این کاوش را بعدها دین شناسی و طبیعت شناسی نامید.
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.

پر بازدیدترین ها

چرا اهل سنت، اهل بیت پیامبر(ص) را قبول ندارند

چرا اهل سنت، اهل بیت پیامبر(ص) را قبول ندارند

واقعیت آن گونه نیست که سؤال کننده تصور کرده است، بلکه اهل سنت اهل بیت پیامبرصلى الله علیه وآله وسلم را قبول دارند؛ یعنى علم، تقوا و کرامات ایشان را قبول دارند
عدل و اقسام آن از دیدگاه شهید آیت الله مرتضی مطهری

عدل و اقسام آن از دیدگاه شهید آیت الله مرتضی مطهری

استاد شهید مرتضی مطهری در کتاب وزین عدل الهی چهار تعریف یا کاربرد برای عدل ارائه می‌دهند که عبارت هستند
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
No image

زن، مرد؛ تفاوت ها(2)

قرآن خدا یا قرآن محمد؟

قرآن خدا یا قرآن محمد؟

«سیدمحمدعلی ایازی»، قرآن‌پژوه، با ذکر استدلال‌هایی به اظهارات اخیر «عبدالکریم سروش» درباره قرآن پاسخ گفت و اظهار داشت: خداوند قرآن را برای زمان و مردمی خاصی قرار نداده است.
Powered by TayaCMS