دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گزارشی از فعالیت‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی

No image
گزارشی از فعالیت‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری ویژه نامه اینترنتی «باقی فسانه است»، ویژه قرآن کریم را منتشر کرد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، ویژه‌نامه پرونده‌ای برای همیشه‌ترین کتاب را با نام «باقی فسانه است» منتشر کرد.
این ویژه نامه اینترنی در چهار بخش «بسم الله»، «راه»، «پنجره» و «هدیه» تدوین شده است.
در بخش «بسم الله»، گزیده‌ای از سخنرانی حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار فرزندان شهید حافظ قرآن در تاریخ چهاردهم تیر سال 1374 با نام «هر روز باید...» و دیدار ایشان با قاریان قرآن؛ شعبان عبدالعزیز صیاد و محمود صدیق منشاوى و فایل صوتی آن با نام «بالاتر از همه» آورده شده است.
زمزمه‌ای از بالا؛ نوشتاری درباره قرائت قرآن، به شما یک انگشتر خواهم داد؛ یادداشتی از احمد ابوالقاسمی، متولی مشخصی نداریم؛ گفت‌وگو با منصور قصری‌زاده، ایران و نشر وحدت اسلامی با قرآن در گفت‌وگو با قاریان بین‌المللی؛ ابوالعینین شعیشع، بسیونی و طاروطی، نشانه را به خاطر بسپار؛ نوشتاری درباره حفظ قرآن، سه خاطره قرآنی از کریم منصوری، ذهن که قرآنی شد در گفت‌وگو با امیر آقایی، کدهای باز نشده؛ درباره تدبر در قرآن، اراده می‌خواهد و توفیق و قصد قربت؛ یادداشتی از حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی و آنچه خدا خواسته است، نوشتاری از دکتر مجید معارف از مطالب بخش راه در این ویژه نامه است.
در بخشی از یادداشت حجت الاسلام قرائتی با نام اراده می‌خواهد و توفیق و قصد قربت می‌خوانیم: « ای کاش خود رهبر معظم انقلاب فراغتی پیدا می‌کردند و فشار کاری‌شان که خیلی زیاد و سنگین است، کم می‌شد؛ خود ایشان در مدت رهبری‌شان یک دوره تفسیر می‌گفتند؛ بعد از چند سال، ایشان صاحب یک دوره تفسیر می‌شدند. کتاب‌های دیگر می‌پرد! رساله‌ی آیت‌الله خویی پرید؛ چون وقتی مرجع از دنیا می‌رود، مردم رساله‌اش را کنار می‌گذارند اما «البیان» ایشان همیشه هست؛ «المراجعات»، «الغدیر» و «المیزان» هستند.
اگر در میانه‌ی کارهای سنگین دیگر، رهبری بتوانند یک‌ دوره تفسیر بگویند یا بنویسند، خیلی خوب است. اگر این حرکت قرآنی از بیت رهبری شروع بشود، فراگیر می‌شود. اگر آقا در خانه‌شان سبزی بکارند، همه‌ی مردم سبزی می‌کارند و دیگر نسل چمن ور می‌‌افتد! «النّاسُ عَلی دینِ مُلُوکِهِم.»
در بخش پنجره این ویژه‌نامه مطالب جالبی از جمله حلقه مشهد؛ گزارشی از فعالیت‌های قرآنی رهبر انقلاب، کرامت‌های مسجد کرامت در گفت‌وگو با مرتضی فاطمی، این رسالت ماست؛ نوشتاری درباره ترویج فرهنگ قرآن، گفت‌وگویی با قائم مقام شورای عالی قرآن با عنوان «باید برای گرایش عمومی به قرآن تلاش کنیم» و به دنبال مخاطب کیفی هستیم در گفت‌وگو با مدیر رادیو قرآن، آمده است.
در بخشی از نوشتار حلقه مشهد این گونه می‌خوانیم: « با همه‌ محدودیت‌ها، حرکت قرآنی جدید در کشور آغاز شد. جلسات قرآنی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مشهد از سرچشمه‌های این جریان بود که به تدریج توانسته بود جمعیت قابل توجهی از جوانان، دانشجویان و حتی استادان دانشگاه و دکترها و مهندسان را به سوی جلسات قرائت و تفسیر قرآن بکشاند. این جلسات، فرهنگ مذهبی قرآنی را آرام‌‌ آرام در رگ‌های جامعه تزریق می‌کرد و جوانان را از تور نامریی فرهنگی رژیم، رها می‌نمود. این کار با ترفندهای گوناگونی انجام می‌شد.»
قرآن همه چیز ماست و دوری از قرآن، نام دو فایل صوتی تدوین شده از سخنان مقام معظم رهبری با قرائت آیات مختلف قرآن است که در بخش هدیه این ویژه‌نامه اینترنتی گنجانده شده است.
این ویژه نامه اینترنتی هم اکنون به نشانی http://farsi.khamenei.ir/special?id=3733 در دسترس علاقه‌مندان است.
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS