دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اولین تغییر ژنتیکی در نوعی از گیرنده های دوپامین شناسایی شد

No image
اولین تغییر ژنتیکی در نوعی از گیرنده های دوپامین شناسایی شد دانشمندان آمریکایی و ایتالیایی یک تغییر ژنتیکی گیرنده های دوپامین نوع D2 را کشف کردند و نشان دادند که این تغییر می تواند موجب بروز بیماریهای اسکیزوفرنی و پارکینسون شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان آمریکایی دانشگاه اوهایو در آمریکا و دپارتمان نورولوژی و روانپزشکی دانشگاه باری در ایتالیا که نتایج تحقیقات خود را در مجله "شرح مباحثات آکادمی ملی علوم آمریکا" (Pnas) منتشر کرده اند، یک تغییر ژنتیکی را در گیرنده های هورمون دوپامین نوع D2 کشف کردند که در بسیاری از فعالیتهای پیچیده مغز دخالت دارد و همچنین با بیماریهایی چون اسکیزوفرنی و پارکینسون مرتبط است.
این کشف می تواند راه جدیدی به سوی داروهای جدید در مبارزه با این دو بیماری بگشاید.
دوپامین نوع D2 یک انتقال دهنده عصبی است که با کنترل عملکردهای پیچیده ای مثل حافظه و حرکت سازگار است.
به گفته این محققان، این تغییر ژنتیکی اولین تغییر عملکردی است که تاکنون برای این گیرنده ها کشف شده است و می تواند تاثیراتی روی عملکردهای مغز برجای بگذارد. تغییر این گیرنده روی انسان با آزمایش داوطلبان سالم انجام شد.
این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "در این آزمایش مشاهده شد که گیرنده های دوپامین نوع D2 با تواناییهای حافظه و دقت ارتباط دارند."
گام بعدی این تحقیقات مطالعه تغییر ژنتیکی گیرنده D2 در بیمارانی است که از بیماری اسکیزوفرنی رنج می برند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان

دید و بازدید» و رفت و آمد»های خانوادگی و دوستانه، از جلوه های بارز اخلاق معاشرت است. این گونه رابطه های اجتماعی، با عنوانهای مختلف و در شرایط گوناگون انجام می گیرد. گاهی به صورت صله رحم» است
No image

چگونه همسایه‌ای اخلاقمند باشیم؟

پیشرفت روز افزون تكنولوژی و صنعت اگرچه امكانات فراوانی را برای زندگی بشر فراهم كرده است، اما این پیشرفت با افزایش جمعیت انسان ها نیز همراه بوده است و ناخواسته محدودیت های متعددی را برای زندگی انسان در قرن بیست و یكم به وجود آورده است.
Powered by TayaCMS