دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

هم‌اندیشی بین‌المللی علما و فرهیختگان شیعه و سنی

No image
هم‌اندیشی بین‌المللی علما و فرهیختگان شیعه و سنی دومین هم اندیشی بین‌المللی علما و اندیشمندان شیعه و سنی با حضور بیش از صد تن از علما ، فرهیختگان و اندیشمندان شیعه و سنی از بیش از ‪ ۲۵ کشور جهان به منظور بررسی مسائل وحدت جهان اسلام و اقدام عملی در راستای بیانات مقام معظم رهبری پیرامون "اتحاد ملی و انسجام اسلامی" اول و دوم آبان ماه سال جاری در مجتمع حضرت امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.


دشمن می‌خواهد بیداری اسلامی را با تفرقه افکنی بین شیعه و سنی بی‌اثر کند
دکتر غلامعلی حداد عادل طی سخنانی در این همایش، مهمترین زمینه اختلاف بین مسلمانان را، اختلاف میان شیعه و سنی دانست و گفت: دشمن می خواهد بیداری اسلامی به وجود آمده در قرن اخیر را با ابزار تفرقه از اثر بیندازد و برای مسلمانان درمانی موثرتر از وحدت وجود ندارد. وی برگزاری این مراسم را تلاشی در جهت ایجاد وحدت بیشتر میان مسلمانان و کاهش تفرقه در امت اسلام ارزیابی کرد. رئیس مجلس سپس به حوادث یک قرن اخیر درعالم اسلام اشاره کرد وافزود: مسلمانان در این مدت با چالش های بسیاری مواجه شده اند و ملاحظه می کنیم که تفرقه میان مسلمانان تا چه اندازه به زیان کیان و جامعه اسلامی تمام شده است.
حداد عادل با تاکید بر اینکه امروز وضعیت جهان اسلام بسیار خطیر است، ادامه داد: مسلمانان یک قرن طول کشید تا صاحب یک نگاه انتقادی نسبت به تمدن غرب شدند و پس از شکل گیری انقلاب اسلامی نیز شاهد گسترش موج بیداری در تمام عالم اسلامی هستیم. وی گفت: این بیداری بیانگر این مطلب است که مسلمانان دریافته اند که باید سرنوشت سیاسی و اقتصادی خود را، خود انتخاب کنند و این فکر منحصر به یک کشور نیست و نسل جوان جهان اسلام به برکت مساعی دانشمندان و علمای دین به این بیداری و بلوغ دست یافته اند و می دانند که نباید تسلیم دنیای غرب شوند

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
Powered by TayaCMS