دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ابعاد مثبت و منفی اشتغال زن در جامعه

No image
ابعاد مثبت و منفی اشتغال زن در جامعه

کلمات کلیدی: اشتغال زن، جامعه

نویسنده:‌

یک جامعه شناس گفت: کودکانی که کمتر در کنار مادر خود هستند در کسب محبت دچار مشکل می‌شوند.محمدمهدی لبیبی در گفتگو با باشگاه خبری فارس «توانا» به آسیب هایی که اشتغال زنان بر زندگیشان دارد، اشاره کرد و اظهار داشت: از جمله این آسیب ها می‌توان به کاهش رسیدگی به فرزندان، کاهش رابطه کودک با مادر و کمرنگ شدن یا از بین رفتن روابط و صمیمیت بین اعضای خانواده اشاره کرد.وی اضافه کرد: ایجاد استقلال مالی زن و کاهش وابستگی به شوهر موجب افزایش طلاق می‌شود در حقیقت می‌توانیم بگوییم پدیده ای مثل طلاق متاثر از اشتغال زنان است ضمن اینکه ممکن است روحیه زنان با کار بیرون منزل همخوانی نداشته باشد و موجب ایجاد تبعات دیگری در جامعه شود.این جامعه شناس، اشتغال زنان را دارای ابعاد مثبتی نیز دانست و افزود: بُعد مثبت اشتغال زنان این است که زنی که خارج از منزل کار می‌کند می‌تواند به درآمد خانواده کمک کند و با کسب تجربه در محیط کاری، تجربه‌های مختلفی را به فرزندان خود انتقال دهد؛ مادر شاغل می‌تواند با توانمندی هایی که به دست می‌آورد فرزندان خود را به صورت مناسب‌تری تربیت کند. لبیبی گفت: فرایند جامعه پذیری به معنای آموزش نوع زندگی کردن، ارزش‌ها و هنجارهای اجتماعی در جامعه برای زندگی موفق است؛ قطعاً مادری که شاغل است در این زمینه توانایی‌های بیشتری دارد.وی بیان کرد: زنان نیمی از هر جامعه‌ای را تشکیل می‌دهند، به همین دلیل نمی‌توان عدم حضور زنان در جامعه را عنوان کرد ضمن اینکه برخی از مشاغل موجود در جامعه مشاغل مردانه ای نیست بدین معنا که مردان به دلیل ویژگی خاص جسمی و جنسی تبحر خاصی در آنها ندارند. این جامعه شناس اضافه کرد: پرستاری از کودک، تدریس به دانش آموزان پایه‌های ابتدایی و مشاغلی که با مسائل روحی افراد مرتبط است، مشاغلی نیستند که مردان بتوانند در آنها موفقیت زیادی داشته باشند بنابراین اگر بیان کنیم پدیده اشتغال زنان آسیب زاست و این گروه را کنار بگذاریم جامعه دچار اختلال شدید می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب جامعه برتر

کتاب جامعه برتر

کتاب «جامعه برتر» با نگاهی عمیق و نو در کلمات گهربار امیرالمؤمنین علیه السلام، بحث امر به معروف و نهی از منکر را مورد بررسی قرار داده است.

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS