دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز پذیرش طلبه در جامعة الزهرای قم

No image
آغاز پذیرش طلبه در جامعة الزهرای قم
پذیرش طلبه در جامعة‌الزهرا (س) قم آغاز شد.
 
به گزارش خبرنگار مهر در قم، این پذیرش در دوره‌های عمومی، تکمیلی، حضوری و غیر حضوری برای سال تحصیلی 89 - 88 برای طلاب خواهر است.
بانوان متقاضی برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ثبت‌نام می‌توانند به روزنامه‌‌های جمهوری اسلامی و جام جم مورخ 21 دی ماه 87 یا پایگاه اطلاع‌رسانی جامعة ‌الزهرا به نشانی اینترنتی www.jz.ac.ir مراجعه کنند.
همچنین متقاضیان می‌توانند با مراجعه حضوری به این مرکز واقع در ابتدای سالاریه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.                             
مهلت ثبت‌نام تا 15 بهمن سال جاری است.
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی (2)

غریزه قدرت، محرک زندگی انسانی است که از سه نوع جنسی، گرسنگی و ارتباطی تشکیل می‌شود. غریزه جنسی، مهم‌ترین غریزه زندگی است؛ زیرا از اول یا زن با «هویت زنانه» یا مرد با «هویت مردانه» به دنیا می‌آید.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

تأثیر بخشش بر روابط خانواده

محیط خانه می تواند محلی برای سلوک و عروج و تکامل مرد و زن و نیز فرزندان باشد، به ویژه اگر سعه صدر داشته باشند. بدون تردید، هرگاه کسی به انسان ستمی روا می دارد، حس انتقام جویی او را برمی انگیزد. ولی انسان نباید اسیر هواها و غرایز حیوانی باشد، بلکه باید با هوای نفس و خواسته دل بستیزد و به وسوسه های شیطانی توجهی نکند؛ زیرا انسان والاتر از این است که پایبند این گونه غرایز شیطانی باشد.
Powered by TayaCMS