دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در قم برگزار می شود؛ همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی

No image
در قم برگزار می شود؛ همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی، دوازدهم تیرماه، در دانشگاه مفید قم برگزار می شود.
حجت الاسلام سید ضیاء الدین کیا الحسینی، دبیر همایش مبانی فقهی و اقتصادی مالیات های اسلامی، نهم تیرماه، در جمع خبرنگاران گفت: این همایش روز چهارشنبه، دوازدهم تیرماه، با حضور رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور در سالن اجتماعات دانشگاه مفید قم برگزار می شود.
وی ادامه داد: این همایش یک روزه در چهار نشست تخصصی با حضور صاحبنظران و اساتید حوزه و دانشگاه با دو موضوع ویژگی های مالیات های اسلامی و تأثیر آن بر فعالیت های اقتصادی و نیز نقش دولت در ارتقای فرهنگ دینی و نهادینه کردن مالیات های اسلامی برگزار می شود.
حجت الاسلام کیا الحسینی در ادامه تصریح کرد: هدف از برگزاری این همایش، تبیین و تدوین آموزه های دینی درباره مالیات های اسلامی و ارائه آن به مراکز و نهادهای دولتی مرتبط است.
عضو هیأت علمی دانشگاه مفید با بیان این که در نشست افتتاحیه این همایش دکتر علی اکبر عرب مازار،‌ رییس کل سازمان امورمالیاتی کشور، سخنرانی خواهد کرد، اظهار داشت: به دلیل کمبود زمان کافی برای ارائه فراخوان عمومی، مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید از ده پژوهشگر این عرصه درخواست مقاله کرده است که در روز برگزاری این همایش، هفت مقاله ارائه و از سوی حاضران مورد نقد و ارزیابی قرار می گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید اشاره و خاطر نشان کرد: این مرکز در سال 1384 به منظور تمرکز مطالعات اقتصادی و با هدف هدایت پژوهش ها و تحقیقات علمی ـ دانشگاهی، زیر نظر معاونت پژوهش دانشگاه تأسیس شده و تا کنون چندین همایش و نشست علمی و تخصصی را در عرصه اقتصاد اسلامی برگزار کرده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS