دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در هفتاد و یکمین شماره نشریه معارف اسلامی؛ امامت امام جواد در یک نگاه

No image
در هفتاد و یکمین شماره نشریه معارف اسلامی؛ امامت امام جواد در یک نگاه به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم فصل نامه عقیدتی ـ آموزشی معارف اسلامی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جدیدترین شماره نشریه معارف اسلامی با مدیر مسؤولی محمد جعفری گیلانی و سردبیری محمد باقر شریعتی سبزواری، با ده ها مطلب خواندنی منتشر شد.
در این شماره مطالبی چون«مدارا و قاطعیت»، «فتنه شناسی»، «ولی کیست و اولی الامر چه کسانی هستند» و «تقیه و ابعاد آن»؛ آمده است.
در بخشی از مقاله امامت امام جواد(ع) در یک نگاه با عنوان مولود پر خیر و برکت می خوانیم:«تولد امام جواد(ع) در شرایطی صورت گرفت که خیر و برکت خاصی برای شیعیان به ارمغان آورد؛ زیرا عصر امام رضا(ع)، عصر ویژه ای بود و حضرت در تعیین جانشین خود، با مشکلاتی مواجه شد که در عصر امامان قبلی بی سابقه بوده است. از یک سو پس از شهادت امام کاظم(ع) گروهی به نام واقفیه بر اساس انگیزه های مادی امامت حضرت رضا(ع) را انکار کردند و از سوی دیگر، امام رضا(ع) تا حدود 47 سالگی فرزند نداشتند و چون احادیث رسیده از پیامبر حاکی بود که امامان دوازده نفرند، فقدان فرزند برای امام رضا(ع)، هم امامت خود آن حضرت و هم تداوم آن را زیر سؤال می برد و واقفیه این موضوع را دست آویز قرار داده بودند.»
در بخش دیگری با نام آسیب شناسی آمده است:«در زمینه عوامل مذهبی، محو یا پیری ارزش ها و نیز ضعف ایمان، قابل توجه خواهد بود. وقتی اجتماعی از ارزش های خود فاصله بگیرد و زندگی اش چیزی جز تکرار مکررات نباشد؛ چگونه می تواند جوانان خود را از آسیب مصون دارد. تردید در عقاید مذهبی و تزلزل در اوامر دین خود حدیثی جداگانه دارد.»
گفتنی است، فصلنامه عقیدتی ـ آموزشی معارف اسلامی با مدیر مسؤولی محمد جعفری گیلانی و سردبیری محمد باقر شریعتی سبزواری، به کوشش معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در بهار 1387 تدوین و منتشر شده است.
علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر با شماره تلفن 7744150ـ0251 تماس بگیرند و یا به پایگاه اینترنتی www.shareh.com مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS