دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راهنمایی کارکنان دولتی بریتانیا برای ارتباط مؤثر با جوامع اسلامی

No image
راهنمایی کارکنان دولتی بریتانیا برای ارتباط مؤثر با جوامع اسلامی
وزارتخانه‌های بریتانیا با راهنمایی کتابچه تازه ای که در این کشور منتشر شده می‌آموزند چگونه می توان با جوامع اسلامی بدون تهدیدهای غیرعمدی و یا به انزواکشاندن آنها ارتباط برقرار کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این کتاب که با هدف بهبود روابط دولتی و ممانعت از باورهای نادرست ارائه شده کارکنان دولت را برای پرهیز از اشاره مستقیم به رابطه افراط گرایی و برخی ازجوامع دینی راهنمایی و هدایت می کند. در این راهنما که از سوی وزارت کشور تدوین شده آمده است: این کتاب قصد ندارد به عنوان فهرست قطعی چه بگوییم و چه نگوییم عمل کند بلکه قصد دارد شرایطی را مورد تأکید قرار دهد که خطر سوءتفاهم را افزایش داده و از پذیرش موثر پیام ممانعت به عمل می آورد. این کتاب را نمی توان اصلاح سیاسی دانست، چرا که شواهد نشان می دهند اگر افراد تصور کنند مورد حمله قرار گرفته اند دیگر به پیام درحال انتقال توجهی نمی کنند. این راهنما به کارکنان دولت توصیه می کند از عبارتهایی چون جهادی به معنای افراط گرا استفاده نکنند چرا که این نوع عبارتها ارتباط واضحی میان اسلام و تروریسم قائل می شوند. سخنگوی وزارت کشور تصدیق کرده این راهنما طی چند هفته اخیر به رئیس پلیس بریتانیا، مقامهای محلی و وزارتخانه های دولت ارائه شده است. این سخنگو افزود: این کتاب نخستین راهنما از مجموعه راهبردهای ارتباطی است که با هدف توجیه کارکنان دولت درباره پیشبرد اهداف دولت در استراتژی مبارزه با ترویسم صورت گرفته است؛ چرا که ارتباطهای دولتی منسجم و موثر در رابطه با مبارزه با تروریسم بسیار حائز اهمیت تلقی می شود و زبان بخشی از این امر است. وی تصریح کرد: به منظور برقراری ارتباط مؤثر ما به ارتباط شفاف و مقتضی نیازمندیم و اگر پیام ما مبهم باشد افرادی که باید آنها را درک کنند به آن توجه نکرده و مخاطب تنها تأثر منفی آن را مورد توجه قرار می دهد. منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS