دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر شمس الدین ذهبى(از بزرگان اهل سنّت) درباره تقی حلبی

No image
نظر شمس الدین ذهبى(از بزرگان اهل سنّت) درباره تقی حلبی

شمس الدین ذهبى(از بزرگان اهل سنّت):

«تقى بن نجم بن عبیدالله ابوالصلاح حلبى، شیخ شیعه و عالم رافضیان در شام بود. یحیى بن أبى طىّ حلبى در تاریخش مى گوید: او از متشخّص ترین علماى شام بود که علم و بیان را جمع کرده و در علوم ادیان و علوم ابدان، صاحب نظر بود. در سال 374 هـ .ق. در حلب متولّد شد و سه بار براى آموزش علوم دینى به عراق رفت و نزد سیّد مرتضى به تحصیل پرداخت.

ابوالصلاح در فقه اهل بیت، علاّمه بود. نوشته هایى نیز در اصول و فروع دارد. کتابهایش بین بزرگان قوم مشهور است. زهد و قناعت و بزرگى و جلالت از صفات بارز او بود. به حضور در جمع و برپایى جماعت بسیار راغب و مشتاق بود. از کسانى که نزد او به آموزش و تحصیل مى پرداختند، هیچ هدیه اى نمى پذیرفت. از هوش و ذکاوت بهره فراوان داشت و در علوم متعددى متبحر بود.»([48])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(دستگیری خداوند و اهل بیت علیهم السلام )

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(دستگیری خداوند و اهل بیت علیهم السلام ) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(شکر خدا حتی در سختی ها)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(شکر خدا حتی در سختی ها) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عاشورا، انقلاب اسلامی و انتظار

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عاشورا، انقلاب اسلامی و انتظار در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حربن یزیدریاحی

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان حربن یزیدریاحی در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS