دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر حوزه علمیه قم؛ راه‌اندازی پایگاه‌ عربی دانشکده مجازی علوم حدیث؛ پاسخ‌گویی به علاقه‌مندان جهانی است

No image
مدیر حوزه علمیه قم؛ راه‌اندازی پایگاه‌ عربی دانشکده مجازی علوم حدیث؛ پاسخ‌گویی به علاقه‌مندان جهانی است مدیر حوزه علمیه قم، راه‌اندازی پایگاه عربی دانشکده مجازی علوم حدیث را موجب گسترش معارف اهل بیت (ع) در جهان خواند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله مقتدایی، مدیر حوزه علمیه قم صبح امروز در مراسم افتتاح پایگاه عربی دانشکده مجازی علوم حدیث، اظهار امیدواری کرد این رخداد موجب گسترش معارف اهل بیت (ع) در جهان شود.
وی با بیان این‌که پیش از این در مسافرت هایی که به مناسبت مسؤولیت در مجمع جهانی اهل بیت (ع) به کشورهای افریقایی و آسیایی داشتم، شوق و علاقه مسلمانان این کشورها را به معارف شیعی مشاهده می‌کردم، بر راه‌اندازی یک «نهضت العلما» متشکل از طلاب و روحانیان بومی این کشورها و یا روحانیان ایرانی ساکن در آن کشورها پای فشرد.
آیت الله مقتدایی ادامه داد: به مسؤولان جامعة المصطفی العالمیة پیشنهاد کردم طلاب بومی آن کشورها را در حد اجتهاد آموزش دهند تا آنان بتوانند در کشور خود در مقام افتاء بنشینند و به نازهای مردم خود پاسخ دهند.
وی تأکید کرد: احیای علوم اهل بیت (ع) خواسته اهل بیت (ع) است و از این رو تلاش دست‌اندرکاران این پایگاه، که علوم اهل بیت (ع) را به تشنگان آن در سراسر جهان می‌رسانند، بسیار ارزشمند است.
مدیر حوزه علمیه قم با ابراز خرسندی از راه‌اندازی آموزش معارف حدیثی به زبان عربی، اظهار امیدواری کرد، پس از راه‌اندازی رسمی این بخش و پذیرش دانشجو، پایگاه انگلیسی نیز راه‌اندازی شود.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این امکانات برای نشر معارف اهل بیت (ع) فراهم نبود، اما هم‌اکنون این امکان به وجود آمده و باید نهایت استفاده را از آن کرد.
گفتنی است، بخش عربی دانشکده مجازی علوم حدیث به زودی به جذب دانشجو از دیگر کشورها و ارایه دورس علوم حدیث به زبان عربی خواهد پرداخت.
پایگاه فارسی دانشکده مجازی علوم حدیث به نشانی اینترنتی www.hadith.ac.ir و پایگاه عربی این دانشکده به نشانی http://www.alhadith.ir/ در دسترس علاقه مندان است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

تاریخ‌نگارانی كه ناسيوناليسم باستان‌گرایی را در نظام تعليم و تربيت چيره كردند
Powered by TayaCMS