دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اختتامیه دهه ریاضیات امروز در فرهنگسرای ابن‌سینا برگزار می‌شود

No image
اختتامیه دهه ریاضیات امروز در فرهنگسرای ابن‌سینا برگزار می‌شود فرهنگسرای ابن‌سینا با همکاری انجمن ریاضی ایران، اختتامیه همایش گرامیداشت دهه ریاضیات را در روز پنج‌شنبه،‌ دهم آبان ماه برگزار می‌کند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مراسم گرامیداشت دهه ریاضیات با همکاری انجمن ریاضی ایران و فرهنگسرای ابن‌سینا با هدف جلب توجه شهروندان به راهکارهای ریاضی و تلاش در عمومی شدن ریاضیات در جامعه از تاریخ اول تا دهم آبان ماه برگزار شد.
در مراسم اختتامیه این دهه، دکتر ایمان افتخاری،‌ استاد دانشگاه، دکتر جمالی‌، رییس باشگاه پژوهشگران جوان و اصلاح پذیر،‌ عضو شورای تالیف کتاب درسی سخنرانی خواهند کرد. در این مراسم همچنین از 20 تن از استادان برجسته ریاضیات کشور و فعالان برنامه‌های دهه ریاضیات طی چند سال گذشته تقدیر می‌شود.
این همایش با حضور استادان و معلمان ریاضی،‌ اعضای کانون‌های ریاضی، فیزیک و نجوم و علاقمندان به علم ریاضی از ساعت 17 تا 19 روز پنج‌شنبه، دهم آبان ماه در پارک ورشو واقع در خیابان شهید استاد نجات الهی، پارک ورشو،‌ سالن اجتماعات ورشو برگزار می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حسین اردبیلی

محمد ابراهیم اعرافی

محمد ابراهیم اعرافی

No image

ابراهیم ابن هلال ثقفی

ابراهیم بن محمد بن سعید بن هلال ثقفى اصفهانى، تاریخ نگار، راوى حدیث، مفسّر قرآن و داناى به فقه و احکام، از علماى نام آور شیعى در قرن سوم هجرى و دوران غیبت صغرى است.
Powered by TayaCMS