دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخبگان حوزوی در مدارس علمیه پایه های علمی طلاب را تقویت کنند

No image
نخبگان حوزوی در مدارس علمیه پایه های علمی طلاب را تقویت کنند مدیر مدرسه علمیه معصومیه قم یکی از راه کارهای ایجاد تحول در حوزه های علمیه را حضور نخبگان حوزوی در مدارس علمیه برای تقویت پایه های علمی طلاب دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید صمصام الدین قوامی، مدیر مدرسه علمیه معصومیه قم در پنجمین نشست از سلسله نشست های تحول در حوزه که در مدرسه علمیه آیت الله گلپایگانی (ره) برگزار شده بود بر تحول ریشه ای در حوزه های علمیه تأکید کرد و گفت: حوزه های علمیه باید مدرسه محور باشند و گزینش طلاب نیز به دست مدیر مدرسه انجام شود.
وی ضرورت این کار را در ایجاد فرصت کافی و تجهیز طلاب دانست و افزود: نخبگان حوزوی بایستی به مدارس علمیه آمده و پایه های تحصیلی طلاب را تقویت کنند.
حجت الاسلام قوامی در ادامه تصریح کرد: آموزش مهارت های اجتماعی و مدیریتی، آموزش پژوهش محور، تخصص گرایی، استعدادیابی و آشنایی با زبان های خارجی از جمله مهارت هایی است که در راستای تحول در حوزه های علمیه ضروری می نماید.
این استاد حوزوی با اشاره به دست نیاز تمامی ارگان ها و نهادهای کشوری برای دریافت برنامه های معنوی به سمت حوزه های علمیه اظهار داشت: طلاب حوزه های علمیه باید با علم آموزی و دریافت مهارت های لازم بتوانند پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.
وی بر ایجاد مدارس ادبیات، متوسطه و عالی برای دریافت لوازم استباط و یادگیری اصول آن تأکید و خاطر نشان کرد: بهینه سازی زمان تحصیلی طلاب و افزایش بازدهی آنها از جمله فواید این اقدام است.
حجت الاسلام قوامی در پایان با تأکید بر ایجاد فقه تخصصی تصریح کرد: می توان با تأسیس مدارس تخصصی نیز استعداد طلاب جوان را در رشته مورد نظر خودشان کاربردی کرده و در همان رشته تخصصی به درجه اجتهاد برسانیم.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

احترام به والدین

در این بخش موضوع "احترام به والدین" مطرح شده است.
No image

آثار شوم بد خلقی و غضب

در این بخش "آثار شوم بد خلقی و غضب" مطرح شده است.
No image

سوء ظن به خدا

در این بخش موضوع "سوء ظن به خدا" مطرح شده است.
No image

ضرورت دوری از دنیا پرستی

در این بخش به موضوع "ضرورت دوری از دنیا پرستی " پرداخته شده است.
No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

سوء ظن به خدا

در این بخش موضوع "سوء ظن به خدا" مطرح شده است.
No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
No image

احترام به والدین

در این بخش موضوع "احترام به والدین" مطرح شده است.
No image

کینه توزی، مانع رحمت الهی

در این بخش به موضوع "کینه توزی، مانع رحمت الهی " پرداخته شده است.
No image

آثار شوم بد خلقی و غضب

در این بخش "آثار شوم بد خلقی و غضب" مطرح شده است.
Powered by TayaCMS