دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

استفاده از فناوریهای ارتباطات هوانوردی مورد تاکید قرار گرفت

No image
استفاده از فناوریهای ارتباطات هوانوردی مورد تاکید قرار گرفت سومین همایش CNS/ATM ارتباطات هوانوردی صبح امروز در وزارت راه و ترابری گشایش یافت. این همایش دو روز به طول می انجامد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اکبر گلرو امروز در همایش CNS/ATM ارتباطات هوانوردی، لزوم فراهم ساختن زیر ساختهای لازم برای اجرای فناوریهای جدید در زمینه های ارتباطات ناوبری، نظارت و ضرورت سرعت بخشیدن به برنامه ریزی و مدون سازی فعالیتهای آتی را از جمله اهداف برگزاری این همایش دانست.
گلرو با بیان اینکه ارتباطات هوانوردی بحث دقیقی است که کمتر در کشور و در دانشگاهها بر روی آن کار شده است، افزود: در این همایش 35 مقاله ارسال شد که از این تعداد 26 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
وی به حمل و نقل و آینده ناوبری اشاره کرد و گفت: همزمان با جنگ جهانی دوم اولین پایه های ناوبری جدید گذاشته شد که در آن رادارهایی برای هشدار ورود دشمن به سرزمین به کار برده شد.
دبیر این همایش به رشد حمل و نقل هوایی به رشد 8 درصدی حمل و نقل در جهان اشاره کرد و گفت: با رشد روزافزون مسافر در بخش هوایی سیستم ناوبری موجود پاسخگوی نیازها نبود از این رو سیستم CNS/ATM بیش از پیش مورد نیاز قرار گرفت.
گلرو ادامه داد: در آینده حمل و نقل دو مقوله پیش بینی می شود یکی حمل و نقل مسافر از طریق مدار زمین که مقرون به صرفه و پرسرعت است و دوم انتقال از طریق ماده به انرژی و انتقال انرژی با سرعت زیاد و تبدیل مجدد انرژی به ماده در بخش حمل و نقل هوایی است.
وی اظهار داشت: با توجه به چنین تحولاتی در سیستم ناوبری کشورها استفاده از فناوریهای ارتباطات هوانوردی مورد نیاز است تا بتوان همپای سایر کشورها گام برداشت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

نامه 69 نهج البلاغه : نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز

نامه 69 نهج البلاغه اشاره دارد به "نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز " .
No image

نامه 70 نهج البلاغه : روش برخورد با پديده فرار

موضوع نامه 70 نهج البلاغه درباره "روش برخورد با پديده فرار" است.
No image

نامه 71 نهج البلاغه : سرزنش از خيانت اقتصادى

نامه 71 نهج البلاغه به موضوع "سرزنش از خيانت اقتصادى" می پردازد.
No image

نامه 72 نهج البلاغه : انسان و مقدّرات الهى

نامه 72 نهج البلاغه موضوع "انسان و مقدّرات الهى" را بررسی می کند.
No image

نامه 73 نهج البلاغه : افشاى سيماى دروغين معاويه

نامه 73 نهج البلاغه موضوع "افشاى سيماى دروغين معاويه" را بررسی می کند.

پر بازدیدترین ها

No image

نامه 45 نهج البلاغه : نامه به عثمان ابن حنيف انصارىّ حاکم بصره

نامه 45 نهج البلاغه "به عثمان ابن حنيف انصارىّ حاکم بصره" می باشد.
No image

نامه 48 نهج البلاغه : اندرز دادن دشمن

موضوع نامه 48 نهج البلاغه درباره "اندرز دادن دشمن" است.
No image

نامه 70 نهج البلاغه : روش برخورد با پديده فرار

موضوع نامه 70 نهج البلاغه درباره "روش برخورد با پديده فرار" است.
Powered by TayaCMS