دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله خزعلی؛ نهج البلاغه وارد مساجد شود

No image
آیت الله خزعلی؛ نهج البلاغه وارد مساجد شود دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر تأکید کرد: امامان جمعه و جماعات کشور هر هفته در مساجد حداقل یک بار از غدیر بگویند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله خزعلی، دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر، در حاشیه همایش«اندیشه های آسمانی» در مشهد گفت: اگر بخواهیم فرهنگ غدیر در جامعه نهادینه شود؛ باید غدیر را به مساجد بیاوریم و فرازهای سازنده ای از نهج البلاغه، هر هفته در مساجد برای مردم بازگو شود.
وی به تأثیر برگزاری همایش فرهنگی ـ آموزشی«اندیشه های آسمانی» در رشد و تعالی جوانان مسجدی اشاره کرد و ادامه داد: جوان مسجدی باید دارای دو ویژگی بصیرت و اراده باشند.
آیت الله ابوالقاسم خزعلی اظهار داشت: بصیرت یعنی انسان ذهن و قلب خود را با خواندن قرآن کریم و کلمات قصار ائمه معصوم(ع) مأنوس کند و اراده یعنی مطالبی که درست است، به آن عمل کند.
وی به ویژگی یک جوان نمونه اشاره کرد و ابراز داشت: جوان مسجدی باید ارتباط خود را با خدا قوی کند و عبادات را با دقت به انجام رساند.
دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر به جوانان مسجدی توصیه کرد که اگر می خواهند الگویی نمونه برای خود انتخاب کنند، کتاب«خاک نرم های کوشک» اثر سعید عاکف که به زندگی شهید برونسی پرداخته است را مطالعه کنند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان

دید و بازدید» و رفت و آمد»های خانوادگی و دوستانه، از جلوه های بارز اخلاق معاشرت است. این گونه رابطه های اجتماعی، با عنوانهای مختلف و در شرایط گوناگون انجام می گیرد. گاهی به صورت صله رحم» است
No image

چگونه همسایه‌ای اخلاقمند باشیم؟

پیشرفت روز افزون تكنولوژی و صنعت اگرچه امكانات فراوانی را برای زندگی بشر فراهم كرده است، اما این پیشرفت با افزایش جمعیت انسان ها نیز همراه بوده است و ناخواسته محدودیت های متعددی را برای زندگی انسان در قرن بیست و یكم به وجود آورده است.
Powered by TayaCMS