دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها با تاخیر ابلاغ می‌شود

No image
بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها با تاخیر ابلاغ می‌شود دکتر محمد رحمتی امروز در نشست خبری هفته پژوهش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: بودجه سال 86 با 6 ماه تأخیر ابلاغ شده است و میزان بودجه نیز در مقایسه با سال گذشته 30 درصد کاهش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 31 مرکز تحقیقاتی غیر مستقل دارد که باید بودجه از دانشگاه دریافت کنند. از میان بودجه 2 میلیارد تومانی معاونت پژوهشی دانشگاه تنها 1 میلیارد تومان صرف پرداخت حقوق می‌شود و باقیمانده آن باید به طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه اختصاص پیدا کند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: با وجود یک هزار و 100 عضو هیئت علمی و اختصاص یک میلیارد تومان بودجه، به هر عضو هیئت علمی کمتر از یک میلیون تومان سرانه پژوهش تعلق می‌گیرد.
وی تأکید کرد: سیاستگذاران و متولیان بودجه باید توجه داشته باشند که اگر کار مهمی در دانشگاه‌ها صورت می گیرد با توجه به میزان بودجه اختصاصی، تنها حاصل نبوغ افراد است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

بهترین روش رفتار با دیگران از کلام رسول ‏اکرم(ص)

اگر روشى را دوست دارید که مردم آن گونه با شما رفتار کنند، به همان روش با دیگران برخورد کنید. هر چه را براى دیگران پیشنهاد مى‏کنید همان بهترین روش است و شما نیز بر اساس آن با آنان رفتار کنید. زیرا انسان جز انتظار خوش رفتارى از مردم ندارد، کمترین اهانتى را از سوى آنان نمى‏پذیرد راضى نیست که کسى به او تهمت زند، و نمى‏پسندد که کسى از معایب او پیش دیگران سخن بگوید هر چند آن عیوب را واقعا داشته باشد.
No image

ویژگی های مادر نمونه از دیدگاه قرآن و مذهب

از زمره صفات ثبوتى و فعل خداوند خالقیت و ربوبیت است. یعنى هم آفریدگار است و هم پروردگار. جریان این دو صفت الهى در مورد انسان به توسط پدر و مادر انجام مى شود و این دو هستند كه وسیله پیدایش او در حیات مادى و رشد و تربیت او بویژه در ایام كودكى اند.
Powered by TayaCMS