دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جایزه‌ی ادبی نوما

No image
جایزه‌ی ادبی نوما جایزه‌ی ادبی "نوما"ی قاره‌ی آفریقا در سال 2007 به نویسنده‌ای از زیمبابوه رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، "شیمر چینودیا" موفق شد جایزه‌ی سال 2007 "نوما" را برای رمان «منازعه» به‌دست آورد. این جایزه که قدمتی 28ساله دارد، هر سال به یک نویسنده یا اندیشمند آفریقایی که اثرش در این قاره به‌چاپ رسیده باشد، اعطا می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری AllAfrica، "چینودیا" برای اولین‌بار در سال 1990 با اثر داستانی «درو خارها» نامی برای خود به‌دست آورد.
هیأت داوران جایزه‌ی ادبی نوما با «قدرتمند و به‌یادماندنی» توصیف کردن رمان «منازعه» اعلام کرد:‌ این نویسنده با دگرگون کردن سنت‌های میان خانواده و ملت، بیش‌تر بر توانایی‌های اجتماعی یک خانواده‌ی آفریقایی تمرکز کرد، تا توانایی‌های افراد.
"چینودیا" تاکنون هشت رمان، کتاب کودک و فیلم‌نامه نوشته و موفق به کسب جوایز متعددی از جمله جایزه‌ی نویسندگان مشترک‌المنافع شده است. این نویسنده‌ی 50ساله کتابش را آزمایش‌های مربوط به تأثیرات زمان و تغییرات بر انسان‌ها و روابط انسانی می‌داند.
جایزه‌ی نوما که تحت نظر یونسکو برگزار می‌شود، ماه نوامبر در مراسمی به "چینودیا" اعطا خواهد شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

معاشرت با انسان های دیگر از نظر اسلام

برخورد با دیگران به عنوان انسان وهمنوع ، صرف نظر از هر چیز دیگری . اسلام به این نوع معاشرت تأكید دارد و حدود و چهار چوبه كلی روابط و اخلاق جهانی مسلمانان را مشخص می‌كند.
No image

بهترین روش رفتار با دیگران از کلام رسول ‏اکرم(ص)

اگر روشى را دوست دارید که مردم آن گونه با شما رفتار کنند، به همان روش با دیگران برخورد کنید. هر چه را براى دیگران پیشنهاد مى‏کنید همان بهترین روش است و شما نیز بر اساس آن با آنان رفتار کنید. زیرا انسان جز انتظار خوش رفتارى از مردم ندارد، کمترین اهانتى را از سوى آنان نمى‏پذیرد راضى نیست که کسى به او تهمت زند، و نمى‏پسندد که کسى از معایب او پیش دیگران سخن بگوید هر چند آن عیوب را واقعا داشته باشد.
No image

معیار معاشرت با دیگران در اسلام

از نظر اسلام احترام به پدر،مادر، استاد و معلم، بدلیل جایگاه ویژه آنها و ارزشی که دارند دارای اهمیت فراوانی است و انسان مأمور به احترام آنها و خضوع در مقابل آنهاست.
Powered by TayaCMS