دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مطالعه ادیان و سنت‌های جهان در دانشگاه کوئینز

No image
مطالعه ادیان و سنت‌های جهان در دانشگاه کوئینز گروه دین و اندیشه: تا چند دهه گذشته بسیاری اعلام می‌کردند دین به سرعت در تمام ابعاد خود از جهان ناپدید می‌شود اما امروز دین زنده‌تر از گذشته بوده و در مقطع آموزشی مورد توجه بسیاری از دانشجویان و شخصیت‌های آکادمیک قرار دارد.
دانشگاه کوئینز دانشگاه غیر فرقه ای است که در استان اونتاریو، کانادا واقع شده و در نظرسنجی مک کلین یکی از بهترین دانشگاههای کانادا در سال 2007 توصیف شده که از سوی سازمان آموزش عالی تکمیلی در میان 100 دانشگاه برتر بین المللی جای گرفته است. این دانشگاه در سال 1841 به عنوان کالج کوئینز تأسیس و نخستین کلاس‌های آن از سال بعد با 13 دانشجو و دو استاد تشکیل شد.
دپارتمان مطالعات دینی دانشگاه کوئینز کانادا که دارای اعضا و دانشجویانی تحسین شده است، از حضور کارشناسان هندوستان، چین و خاورمیانه سود می برد و با دانشگاه‌های سراسر دنیا ارتباطهای تحقیقاتی برقرار کرده است.
علاوه بر تمرکز قوی این دانشگاه بر ادیان و فرهنگهای بزرگ دنیا، اساتید و دانشجویان همچنین بر چشم انداز معاصر دین در کانادا نیز تمرکز خاصی دارند. این دانشگاه با بودجه و حمایتهای دولتی راههای نفوذ ادیان بر سیاست عمومی کانادا و چگونگی تغییر چشم انداز دینی کانادا را در در سایه جهانی شدن و افزایش موج مهاجرتها مورد بررسی قرار می دهد.
منبع خبر:
خبرگزارى مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

اخلاق معاشرت و ارتباط با خویشاوندان

دید و بازدید» و رفت و آمد»های خانوادگی و دوستانه، از جلوه های بارز اخلاق معاشرت است. این گونه رابطه های اجتماعی، با عنوانهای مختلف و در شرایط گوناگون انجام می گیرد. گاهی به صورت صله رحم» است
No image

چگونه همسایه‌ای اخلاقمند باشیم؟

پیشرفت روز افزون تكنولوژی و صنعت اگرچه امكانات فراوانی را برای زندگی بشر فراهم كرده است، اما این پیشرفت با افزایش جمعیت انسان ها نیز همراه بوده است و ناخواسته محدودیت های متعددی را برای زندگی انسان در قرن بیست و یكم به وجود آورده است.
Powered by TayaCMS