دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعمال عبادی ربیع الاول

No image
اعمال عبادی ربیع الاول
ماه ربیع الاول وقایع ماه ربیع‌الاول: 1- خارج شدن پیامبر اعظم از مکه و مخفی شدن آن حضرت در غار ثور در آغاز ربیع الاول. 2- رهسپار شدن پیامبر (ص) به سوی مدینه و آغاز هجرت آن بزرگوار به آن شهر. 3- ارتحال امام حسن عسگری در سن 28 سالگی در سال 260 ه.ق‌ 4- آغاز امامت حضرت بقیة اللَّه اعظم در نهم ربیع الاول سال 260 ه.ق‌ 5- ازدواج پیامبر (ص) با حضرت خدیجه «ام المومنین» در دهم ربیع الاول. 6- وفات عبدالمطلب در دهم ربیع الاول. 7- ورود پیامبر اعظم به مدینه در دوازدهم ربیع الاول. 8- میلاد پیامبر اکرم (ص) در سال عام‌الفیل در هفدهم ربیع الاول. اعمال عبادی در ماه ربیع الاول‌ اعمال روز اول ماه‌ 1- روزه گرفتن به شکرانه سلامتی پیامبر اعظم و امیرمؤمنان از گزند کفار و مشرکان در اول ربیع‌الاول. 2- خواندن زیارت پیامبر (ص) و علی (ع) در این روز. اعمال روز هشتم ماه‌ 1- در این روز خواندن زیارت امام حسن عسگری (ع) و امام زمان (ع) مستحب است. اعمال روز نهم ماه‌ این روز، روز عید و جشن و شادی بزرگ برای مؤمنان به مناسبت به امامت و خلافت رسیدن صاحب الزمان (ع) است. لذا اعمال زیر در این روز پسندیده است. 1- اطعام به دوستان و ایجاد فرح و شادی در بین آنان. 2- پوشیدن لباس نو. 3- شکر و عبادت خداوند متعال. 4- گشاده دستی و فراوانی برای خانواده. اعمال روز دوازدهم ماه‌ اعمال مستحب در این روز به شکرانه انقراض دولت اموی دو مورد است: 1- روزه گرفتن. 2- دو رکعت نماز مستحبی که در رکعت اول بعد از حمد، سه بار سوره کافرون و در رکعت دوم بعد از حمد سه بار سوره توحید خوانده می‌شود. اعمال روز هفدهم ماه‌ اعمال مستحبی در میلاد رسول خدا(ص) و امام صادق (ع) چنین است: 1- غسل کردن. 2- زیارت پیامبر و امیرمؤمنان از دور یا نزدیک‌ 3- روزه‌داری. طبق روایت، روزه‌داری در این روز برابر با روزه یک سال است. 4- دو رکعت نماز هنگام بالا آمدن آفتاب. در هر رکعت پس از حمد، ده بار سوره قدر و ده بار سوره توحید خوانده شود. 5- گرامی داشتن مسلمانان و صدقه دادن. 6- جشن و شادی کردن. 7- به مشاهد شریفه رفتن.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
روز تربیت بدنی و ورزش

روز تربیت بدنی و ورزش

همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود.
فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
Powered by TayaCMS