دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توصیه های اخلاقی آیت الله حق شناس

No image
توصیه های اخلاقی آیت الله حق شناس
توصیه های اخلاقی آیت الله حق شناس خواندن نماز شب یکی از مهمترین توصیه های ایشان است. یک وقت ایشان می فرمودند : فرشهای خانه من شاهد اشکها و نماز شب من بوده است . من از اعضا و جوارح خود شرمنده ام که این همه به آنها زحمت دادم. اولین توصیه ایشان به کسی که خدمت ایشان می رسید توجه به نماز اول وقت بود. به دانش آموزان می فرمود اگر نمازت را اول بخوانی قبولی تو را در امتحانات تضمین می کنم. در این رابطه حجه الاسلام محمد علی جاودان اینگونه می گوید یک روزی با یکی از دوستان محضر ایشان رفته بودیم آن وقت منزل ایشان نزدیک مسجد امین الدوله بود مجلس هم مجلس خاصی بود ایشان دفعتا شروع به صحبت کردند و فرمودند به آقا حجه بن الحسن عرضه داشتم من یتیم هستم و پدر ندارم ایشان فرمودند من پدر شما هستم حضرت سپس به من امر کردند نماز جماعت ، نماز شب ، توجه به درس و مطالعه ، حقیقتا آقای حق شناس این سه مطلب را در زندگی به جا می آورد هر سه وصیت حضرت را به دقت انجام می داد گاهی دیدم بی وقفه سه ساعت مطالعه و سعی می کرد حتی یک نماز را هم فرادی نخواند نماز شب را هم ترک نکند اساسا ایشان رفقای خود را افرادی می دانستند که در نماز جماعت حاضر میشدند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته ی دفاع مقدس بر همه ارتشیان، سپاه پاسداران، بسیج و نیروهای مردمی و با ایمانی که مخلصانه در گوشه و کنار این کشور خود را برای اسلام و قرآن آماده کرده اند مبارک باد.
روز تربیت بدنی و ورزش

روز تربیت بدنی و ورزش

همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود.
No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
Powered by TayaCMS