دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حسادت، دشمن آرامش

No image
حسادت، دشمن آرامش

حسادت يا همان حس بدخواهي و آرزوي زوال نعمت ديگران را داشتن، صفتي نكوهيده است كه خود، ناهنجاري‌هاي اخلاقي فراواني را به دنبال دارد. از قديم گفته‌اند: «حسود هرگز نياسود». اين عبارت حكيمانه، بيان‌كننده درد و رنج برخاسته از بيماري حسادت براي حسود است. درحقيقت، حسادت نوعي بيماري روحي است كه درد و رنج آن كاملاً احساس مي‌شود. «اضطراب جانكاه و حزن تاريكي كه از حسد بر دل حسود افتاده، دائم روحش را فشرده و آتش فناناپذيري را براي سوزانيدن جان او فروزان مي‌سازد. »حسود هميشه در آتش حسد خود مي‌سوزد و لحظه‌اي آسايش خاطر ندارد؛ زيرا برخلاف مطلوب او دامنه نعمت و بخشش خداوندي نامحدود است و خداوند نيز به هر كه بخواهد، از نعمت خود مي‌دهد. ازاين رو، زنگار غم از لوح دل حسود هرگز زدوده نمي‌شود تا از حسادت خويش دست بردارد.

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته ی دفاع مقدس بر همه ارتشیان، سپاه پاسداران، بسیج و نیروهای مردمی و با ایمانی که مخلصانه در گوشه و کنار این کشور خود را برای اسلام و قرآن آماده کرده اند مبارک باد.
No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
روز تربیت بدنی و ورزش

روز تربیت بدنی و ورزش

همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود.
Powered by TayaCMS