دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

زهد و پارسایى

No image
زهد و پارسایى

زهد و پارسایى

ساده زیستى و قناعت، در عین تمکّن و دارایى، یکى دیگر از ویژگى هاى اخلاقى آیت الله مامقانى بود.

وى چه در زمان طلبگى و چه در زمان مرجعیّت، ساده زندگى مى کرد و از هر گونه کار که با عزّت طلبگى منافات داشت، پرهیز مى کرد.

سالیانه بیش از پنجاه هزار تومان از سراسر بلاد اسلامى به او مى رسید و او تمام آن اموال را به مستحقین آن مى رساند و با این که خود نیز مجاز به تصرف در آن ها بود، ولى با این حال، از زمان گرفتن پول ها تا زمان رساندن آن ها به دست مستحقین، تغییرى در لباس، غذا و سایر موارد زندگى وى پدید نمى آمد[68].

شیخ آقا بزرگ تهرانى در این مورد مى گوید:

«حال قبل از مرجعیّت و حال بعد از مرجعیّت او تغییرى نکردبه غذا، لباس و منزل کم اهمیت مى داد و خانه اش اجاره اى بود. لباسى ساده داشت از اهل ظلم و رجال حکومتى هدیه قبول نمى کرد و از اموال شرعى حتى براى ضروریّات زندگى خود نیز استفاده نمى کرد[69]».

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
روز تربیت بدنی و ورزش

روز تربیت بدنی و ورزش

همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود.
فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
Powered by TayaCMS