دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره های فولاد محکم تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد» (نعمانی، الغیبه، ص 167)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

قال الصادق (علیه السلام):

«فَإذا هَزَّها لَم یَبقَ مُؤمِنٌ إلَّا صارَ قَلبُهُ أشَدَّ مِن زُبر الحَدید وَاُعطیَ قُوَّةَ أربَعین رَجُلاً»

(نعمانی،‌ الغیبه،‌ ص 167)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

«آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره‌های فولاد محکم‌تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد»

توضیح:

«ویژگی‌ مهدی باوران»

یاران امام زمان (عج)، علاوه بر آنکه در اوج توانمندی‌های روحی و معنوی می‌باشند، بدن‌هایی نیرومند و قوی و آماده دارند. این نیرو و قوت، به برکت ظهور امام زمان (روحی فداه)، به اوج خواهد رسید، تا جایی که هر یک از یاران حضرتش، توان و نیروی 40 مرد را می‌یابد.

بی‌شک، ورزش و فعالیت‌های منظم و هدفمند بدنی، از ضروریات لازم برای رسیدن به بدنی سالم و نیرومند است. در میان تمام فعالیت‌های ورزشی، ورزش‌های شنا، کوهنوردی، راه‌پیمایی، سوارکاری، تیراندازی، کشتی و ورزش‌های رزمی مورد تأکید پیشوایان ما قرار گرفته است. همچنین نرمش صبحگاهی، ماساژ عضلات، ماساژ پوست سر، روغن مالیدن به بدن و پوست سر و صورت، استحمام و... از دیگر فعالیت‌های بدنی است که فراوان مورد تاکید ائمه اطهار (علیهم‌السلام) قرار گرفته است.

آری، ورزش و تربیت بدنی، برای تقویت اراده و تربیت روحی لازم است. از این رو ورزش برای همگان، به ویژه برای جوانان، لازم و ضروری است؛ چنانچه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: «جوان موفق، کسی است که خوب درس بخواند، خوب ورزش کند و خوب تهذیب نماید».

مژده آمد از قدوم آن که دل جویای اوست

جان به استقبالش آمد، آن که جان ماوای اوست

قوّت چهل مرد دارد، دست چون بیرون کند

عظم اشجار را از جا کند، گر رای اوست

«فیض کاشانی»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،

پر بازدیدترین ها

هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته دفاع مقدس گرامی باد

هفته ی دفاع مقدس بر همه ارتشیان، سپاه پاسداران، بسیج و نیروهای مردمی و با ایمانی که مخلصانه در گوشه و کنار این کشور خود را برای اسلام و قرآن آماده کرده اند مبارک باد.
روز تربیت بدنی و ورزش

روز تربیت بدنی و ورزش

همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود.
No image

بسم رب المهدی (عج): میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود بر شما شیعیان و دوستداران اهل بیت مبارکباد.

روز نیمه‌ی شعبان روز میلاد باسعادت امام زمان حضرت حجة ابن الحسن العسکری عجل تعالی فرجه الشریف است و بسیار شایسته است زیارت آن حضرت و دعا کردن بر فرج آن حضرت و درخواست از خداوند برای تعجیل در ظهور آن بزرگوار.
فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
Powered by TayaCMS