دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حرمت بزرگان

No image
حرمت بزرگان حرمت بزرگان

«در زمان استقرار پدرم در کاشان در محله هاى دیگر شهر بزرگانى همچون آیت الله آقا سید محمد حسین رضوى (1385ق.)، آیت الله حاج آقا رضا مدنى (1412 ق)، آیت الله شیخ محمد سلیمانى (1388ق.) آیت الله شیخ جعفر صبورى قمى (1424 ق).

و در مرتبه بعد حضرات آقایان حاج شیخ على آیت نجفى (1406 ق.) حاج سید محمد باقر مصطفوى، حاج سید اسدالله خراسانى به خدمات دینى، تدریس و امامت جماعت اشتقال داشتند. در مسائل مهم و تصمیماتى که منوط به حضور و شرکت علماى یاد شده بود، اغلب مجالس مشورتى در بیت شیخ العلما و عالم کهن سال شهر آیت الله رضوى تشکیل مى شد.

آنچه مورد تصویب همه قرار مى گرفت، متن آن را آیت الله یثربى مى نوشت و پس از امضاى بزرگ ترها ایشان امضاء مى کرد. در جلسات عمومى و خصوصى و به هنگام ورود و خروج پدرم بزرگ ترها را بر خود مقدم مى داشت. نسبت به بازاریان متدین و معمر این احترام را رعایت مى کرد.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

نوشتار حاضر با ارائه شناختي زيربنايي از مفهوم تربيت و اشاره به شرايط مربي و مراحل تربيت کودک به تبيين راهکارهايي براي موفقيت والدين در اين امر خطير و سرنوشت ساز مي پردازد.
No image

آثار گناه

در این بخش به بیان موضوع "آثار گناه" پرداخته شده است.
No image

آثار و نتایج پرهیز از شهوات

در این بخش به موضوع " آثار و نتایج پرهیز از شهوات " اشاره شده است.
No image

ثمرات ترک گناه

در این بخش "ثمرات ترک گناه" بیان شده است.
No image

ریشه یابی گناهان

در این بخش به موضوع "ریشه یابی گناهان" پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

تفكر در خلقت

No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
No image

قلب سلیم، سرمایه الهی برای انسانها

در این بخش به موضوع "قلب سلیم، سرمایه الهی برای انسانها" پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS