دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال العسکری (علیه السلام): «اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»

امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود: «پارسایی و تقوای الهی پیشه کنید و مایه افتخار و زینت ما باشید، نه مایه سرشکستگی ما!» (بحارالانوار، ج 78، ص 372)
قال العسکری (علیه السلام): «اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»
قال العسکری (علیه السلام): «اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»

قال العسکری (علیه السلام):

«اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»

امام حسن عسکری فرمود:

«پارسایی و تقوای الهی پیشه کنید و مایه افتخار و زینت ما باشید، نه مایه سرشکستگی ما!»

(بحارالانوار، ج 78، ص 372)

توضیح:

«انتظار امام زمان (عج) از ما»

چنانچه از این حدیث امام حسن عسکری (علیه السلام) برمی‌آید، انتظار اهل بیت (علیهم‌السلام) از محبان و ارادتمندان خویش، این است که حرکات و سکنات، گفتار و رفتار، نشست و برخاست و محافل و مجالس ایشان مایه زینت و افتخار آن حضرت باشد، نه مایه نارضایتی و سرشکستگی آنان، از این رو بایستی بسیار مراقب باشیم که در لحظه لحظه زندگی خویش، به ویژه در مجالس و محافلی که به نام و یاد اهل بیت (علیه السلام) تشکیل می‌دهیم، رضایت و خوشنودی آن بزرگواران، به ویژه رضایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، را تأمین کنیم. بسیار باید به هوش باشیم تا مبادا شیطان و هوای نفس، ما را به محبت اهل بیت (علیهم‌السلام) بفریبد و به کارها و حرکاتی وادارد که نه رضایت خداوند در آن است و نه رضایت اولیای خدا. ملاک و معیار ارزشگذاری بر هیئت‌ها و جلسه‌های مذهبی، رضایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)است. بیندیشیم که آیا هیئت و مجلس ما حد نصاب لازم برای حضور امام زمان (علیه السلام) را داراست یا خیر؟ و اگر آن حضرت قدم رنجه فرمایند و به محفل ما تشریف بیاورند، آیا از تمام حرکات و سکنات ما رضایت خواهند داشت یا خیر؟!

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

نوشتار حاضر با ارائه شناختي زيربنايي از مفهوم تربيت و اشاره به شرايط مربي و مراحل تربيت کودک به تبيين راهکارهايي براي موفقيت والدين در اين امر خطير و سرنوشت ساز مي پردازد.
No image

آثار گناه

در این بخش به بیان موضوع "آثار گناه" پرداخته شده است.
No image

آثار و نتایج پرهیز از شهوات

در این بخش به موضوع " آثار و نتایج پرهیز از شهوات " اشاره شده است.
No image

ثمرات ترک گناه

در این بخش "ثمرات ترک گناه" بیان شده است.
No image

ریشه یابی گناهان

در این بخش به موضوع "ریشه یابی گناهان" پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

راه های رسیدن به مقام اخلاص

در این بخش به بیان "راه های رسیدن به مقام اخلاص" پرداخته شده است.
No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
No image

جايگاه زن در اسلام

No image

مراتب اخلاص

در این بخش موضوع "مراتب اخلاص" بیان شده است.
Powered by TayaCMS