دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

لازمه شناخت

هر که خدا را شناخت دهان را از کلام و شکم را از طعام غیر ضروری منع کند و پیوسته نفس را رنج به نماز و روزه و طاعت برای راحت ابد خواهد داد.(اصول کافی کتاب الایمان و الکفر- ج 2- باب 99)
لازمه شناخت
لازمه شناخت

لازمه شناخت

قال علی(ع): «مَنْ عَرَفَ اللهَ مَنَعَ فاهُ مِنَ الکَلامِ وَبَطْنَهُ مِنَ الطعامِ وَعنّی نَفسَهُ بِالصیام وَالقیامِ»

کسی که خدا را شناخت لازمه معرفتش اموریست که از آن جمله زبان از کلام بیهوده و عبث نگاه می‌دارد و سخن جز به حق نگوید و الا بذکر خدا و علم و هدایت خلق لب نگشاید. دیگر شکم را از طعام و الوان گوناگون  اشربه و اطعمه و لذّات نفسانی منع می‌کند و جان خویش را در راه طاعت خدا به قیام در نماز و امساک روزه برای سفای روح به رنج و تعب می‌اندازد و شب و روز می‌کوشد که بر مقام معرفت و قربش بخدا بیفزاید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

نوشتار حاضر با ارائه شناختي زيربنايي از مفهوم تربيت و اشاره به شرايط مربي و مراحل تربيت کودک به تبيين راهکارهايي براي موفقيت والدين در اين امر خطير و سرنوشت ساز مي پردازد.
No image

آثار گناه

در این بخش به بیان موضوع "آثار گناه" پرداخته شده است.
No image

آثار و نتایج پرهیز از شهوات

در این بخش به موضوع " آثار و نتایج پرهیز از شهوات " اشاره شده است.
No image

ثمرات ترک گناه

در این بخش "ثمرات ترک گناه" بیان شده است.
No image

ریشه یابی گناهان

در این بخش به موضوع "ریشه یابی گناهان" پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
No image

جايگاه زن در اسلام

No image

تفكر در خلقت

Powered by TayaCMS