دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فرهنگ شعر نو فارسی تالیف می شود

No image
فرهنگ شعر نو فارسی تالیف می شود "فرهنگ شعر نو" به کوشش یوسف عالی عباس آباد، حاوی بررسی آثار شاعران معاصر ایران تالیف می شود.
دکتر عباس آباد در این اثر به بررسی آثار تعدادی از شاعران معاصر پرداخته است که نیما یوشیج، احمد شاملو، فروغ فرخزاد، مهدی اخوان ثالث، سهراب سپهری، فریدون مشیری و محمد رضا شفیعی کدکنی از جمله این شاعران به شمار می روند.
این محقق و مدرس دانشگاه، در "فرهنگ شعر نو" به ابعاد ادبی شاعرانی چون نادر نادرپور، سیاوش کسرایی، منوچهرآتشی، هوشنگ ابتهاج و قیصر امین پور نیز پرداخته است.
تاکنون هشتاد درصد نگارش این فرهنگ انجام شده ولی یوسف عالی عباس آباد قصد دارد تعدادی دیگر از شاعران معاصر را هم به کتاب اضافه کند.
از این پژوهشگر اخیرا تصحیح "ختم الغرایب" به وسیله نشر سخن منتشر شده است. این کتاب رهاورد اولین سفر حج خاقانی شروانی است که در سال 551 هجری انجام شد.
این اثر علاوه بر اینکه بخشهای تاریکی از زندگی خاقانی شروانی را روشن می سازد، اطلاعاتی تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی را هم در اختیار خواننده می گذارد. "ختم الغرایب" نخستین سفرنامه منظوم فارسی و به نوعی دایره المعارف علوم رایج عصر خاقانی به حساب می آید. عباس آباد این کتاب را به پیشنهاد و هدایت محمد رضا شفیعی کدکنی تصحیح کرده است.
از وی به تازگی "فرهنگ درست نویسی" هم با مقدمه دکتر حسن انوری منتشر شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اصوات

اصوات

اصوات برای بیان حالات روحی، احساسات و عواطف گوینده از جمله تحسین، شادی، تعجب، رنج، تنبیه‌، بیم، امید، آگاهی، خشم، تنفّر، تمسخر، توهین، اعتراض، تحقیر و نیز برای راندن و خواندن حیوانات به کار می‌روند.
No image

شطحیّات

No image

دستور زبان

No image

حدیث نفس soliloquy

No image

ادبیّت Litreariness

پر بازدیدترین ها

No image

ابومسلم نامه

No image

مناظره Dialogue

No image

فارسی دری

No image

صادق هدایت

Powered by TayaCMS