دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

«روزه داری از منظر ادیان» در نشستی بررسی می شود

No image
«روزه داری از منظر ادیان» در نشستی بررسی می شود
خبرگزاری فارس: بررسی «روزه‌داری از منظر ادیان» با حضور برخی از شخصیت‌ها و اقلیت‌های دینی در سازمان فرهنگ و ارتباطات برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، این نشست که به بررسی اعتقادات ادیان مختلف در مورد روزه و روزه‌داری می‌پردازد، یکشنبه 22 شهریور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.
بنا بر این گزارش در این نشست، مهدی مصطفوی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز حضور خواهد داشت.
نشست «روزه‌داری از منظر ادیان» ساعت 18:30 تا 21 به همراه ضیافت افطار در ساختمان تشریفات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار خواهد شد.
همچنین به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم شب‌های قدر رمضان در حسینیه امام حسین (ع) کویت و با شرکت هزاران نفر از ایرانیان مقیم برگزار خواهد شد.
این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام سید‌محمود علوی، نماینده مجلس خبرگان رهبری و با اجرای مراسم دعا، قرآن، مداحی و نوحه‌سرایی از ساعت 23 تا 2 نیمه شب برگزار می‌شود.
همچنین در تمام مساجد، حسینیه‌ها و اکثر دیوانیه‌های کویت این مراسم پرفیض برگزار خواهد شد.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

معمولا هر پدیده سنّتی وقتی با یک جریان جدید مواجه شود، اگر باهم هم‌خوانی نداشته باشند، هیچ‌یک، دیگری را نمی‌پذیرند و هر دو نافی هم می‌شوند. در بررسی تاریخ کلیسا، اعم از کاتولیک و پروتستان، نیز دقیقا به‌همین تقابل می‌رسیم؛ تقابل دیدگاه‌های سنّتی و مدرن.
No image

شراب Wine

No image

پاپ ویگیلیوس Pope Vigilius

No image

صخره Petros, Cephas

No image

ماروزیا MAROZIA

Powered by TayaCMS