دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مى خواهم کنار شهیدان باشم

No image
مى خواهم کنار شهیدان باشم

مرقد منور آن مرحوم هم اکنون در میان بیش از 160 تن از شهیدان سرافراز و گلگون کفن انقلاب اسلامى و جنگ تحمیلى عراق علیه ایران، در باغ بهشت شهداى بهار، زیارتگاه مردم است. یکى از بزرگان نقل کرده اند: اطرافیان بهارى در زمان حیاتش، به ایشان پیشنهاد مى کنند بعد از رحلتش، جنازه اش را به نجف منتقل کنند و در آن جا به خاک بسپارند. ایشان با قاطعیت مى گوید: مرا در گورستان شهر بهار دفن کنید. چون مى خواهم کنار شهیدان باشم.

آرامگاه وى زیارتگاه مردم از شهرهاى مختلف کشور است. گاه اشخاص گرفتار و حاجتمند براى رفع گرفتارى و برآورده شدن حاجات خویش، به آستان مبارک و شفابخش آن ابر مرد زهد و تقوا، روى امید مى آورند. کرامات فراوانى نیز در این زمینه از ایشان نقل و مشاهده شده است!

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

معمولا هر پدیده سنّتی وقتی با یک جریان جدید مواجه شود، اگر باهم هم‌خوانی نداشته باشند، هیچ‌یک، دیگری را نمی‌پذیرند و هر دو نافی هم می‌شوند. در بررسی تاریخ کلیسا، اعم از کاتولیک و پروتستان، نیز دقیقا به‌همین تقابل می‌رسیم؛ تقابل دیدگاه‌های سنّتی و مدرن.
No image

شراب Wine

No image

پاپ ویگیلیوس Pope Vigilius

No image

صخره Petros, Cephas

No image

ماروزیا MAROZIA

Powered by TayaCMS