دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چرا جهاد با اسرائیل، لازمهٔ پیشرفت ایران است؟

No image
چرا جهاد با اسرائیل، لازمهٔ پیشرفت ایران است؟
✦ جنگ صهیونیستی_آمریکایی علیه ایران، ابعاد داخلی و خارجی دارد و ترکیبی از جنگ سخت و نرم است. هدف دشمن، بهره‌برداری از جنگ سخت برای پیروزی در جنگ نرم و توقف استقلال، هویت و پیشرفت ایران از طریق تحولات داخلی و از دست دادن توانمندی‌ها و بازوهای ایران است.
ایرانِ امروز درگیر سخت‌ترین جهاد برای حفظ هویت، استقلال و منافع خویش در منطقه است. پیروزی در این نبرد، غنائم، فرصت‌ها و منافعی فراتر از تصور به‌همراه خواهد داشت، چراکه با رفع موانع، پیشرفت و قدرتی بالاتر به ارمغان خواهد آمد.
دو مانع بزرگ پیشرفت ایران از لحاظ امنیتی، اقتصادی و سیاسی (یعنی رژیم صهیونیستی و آمریکا) با چنین جهادی دست‌شان از منطقهٔ ما کوتاه خواهد شد.
از طرفی، رقبای منطقه‌ای ایران (ترکیه و عربستان) که منافع و امنیت خود را هم‌سرنوشت با نظم آمریکایی کرده‌اند نیز فرصت آزادی و هم‌سرنوشتی با شرق را خواهند یافت. این در حالی است که هم‌اکنون نیز ملت‌های منطقه پیوند معنایی عمیقی با ایران دارند.

✦ طرح صهیونیستی_آمریکایی، حذف ایران به‌عنوان «مرکز ثقل معنایی» منطقه است. این طرح، با سیاست تضعیف توانمندی‌ها و تحدید منافع، مسیر تحقیر بازیگری، انزوا و نرمال‌سازی ایران را دنبال می‌کند، تا هژمونی نظم آمریکایی سرنوشت منطقه را به‌طور کامل در دست گیرد.
در این مصاف، آن‌که استقامت و تاب‌آوری بیشتری داشته باشد، پیروز است.
ایران می‌تواند پیروز رقابت منطقه‌ای و مسلط‌کنندهٔ چارچوب معناییِ هم‌سرنوشت با نظم جدید مقاومت باشد؛ اگر برای آن بجنگد و آن قدرت برتر و تأمین دائمی منافع را بخواهد!
تاریخ می‌گوید که تولد و تسلط نظم‌ها، حاصل پیروزی در جنگ‌ها بوده است...

✦ این جنگ در بُعد داخلی نیز پیامدهای مهمی دارد؛ ما با نوعی جدید و ارتقاءیافته از براندازی مواجه‌ایم. مزدوران و خائنان، مسلحانه علیه اهداف و منافع ایرانِ بزرگ به میدان آمده‌اند.
آنان قصد دارند ارکان قدرت کشور را نابود کنند و با ترور و جاسوسی، خود را امتداد جریان صهیونیسم در ایران معرفی می‌کنند.
اگر بتوانیم از حاکمیت صهیونیست‌ها (گرگ در لباس میش) جلوگیری کنیم، در یک جنگ، دو بُرد کرده‌ایم!
در پسا‌جنگ، کشور از ویروس براندازی داخلی تخلیه و امن خواهد شد؛ و فردای جنگ، فردای پرش تاریخی و صعود به قله است، اگر آن را بخواهیم و به الزاماتش تن دهیم!

✦ فتنه‌ها و حوادث سال‌های گذشته، آسیب‌های اجتماعی_فرهنگی متعددی بر ما وارد ساخته؛ اما خودآگاهی حاصل از این جنگ و مقاومت، در حال ترمیم این آسیب‌هاست و زمینه را برای چسبندگی و همبستگی حداکثری ملت ایران، حول عناصر هویتی_تاریخی خود، فراهم آورده است.
این خودآگاهی، ایران را در چتر پدافند فرهنگی کارآمد قرار می‌دهد و جامعه‌ای زنده و بینا می‌سازد.
جنگ تلخ است و پُرمصیبت؛ اما جهاد، شیرین است و غنائم و فرصت می‌آفریند.
جهاد، ویرایش‌گر، تحول‌آفرین و خلاقیت‌زاست.
اگر خودآگاهی ملی فراگیر و غالب شود و از افکار وارداتی فاصله بگیریم، اصلاح سیاست‌های ملی و فراملی ممکن‌تر و دست‌یافتنی‌تر خواهد شد.

✦ جنگ و مقاومت ملت ایران می‌تواند کشور را در حوزه‌های مدیریتی، حکمرانی، فناوری، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، به‌اندازهٔ بیست تا سی سال به‌پیش براند.
حل معضلات مزمن اقتصادی (که عمدتاً گریبان اقشار آسیب‌پذیر جامعه را می‌گیرد) نیز می‌تواند محصول این جهاد ملی ایرانیان باشد؛ اگر قدر آن را بدانیم و از سختی‌ها نهراسیم.

✦ اقتدار ژئوپلیتیکی و تأمین منافع ایران در منطقه، با مقاومت ما و برقراری نظم جدید امکان‌پذیر می‌شود.
اگر پای ساخت این نظم بایستیم و از درون دچار واهمه، خستگی و فریب نشویم، این هدف دست‌یافتنی است.
و اگر از جنگ و مقاومت بهراسیم، برنامهٔ دشمن، تنزّل و تحقیر ملت ایران خواهد بود.
احیای روابط عادلانه در منطقه، بدون حضور آمریکا و ایجاد ساختار امنیت و منافع مشترک، امری ممکن است؛ به‌شرط آنکه با ذهنی دوراندیش و در قواره‌ای بزرگ، به حوادث بنگریم.
ما می‌توانیم سرنوشتی مشترک و منتفع برای همه را، در ورای این جنگ به ارمغان بیاوریم و این غنیمت را عادلانه در منطقه بگسترانیم.

✦ بذری که نهضت مقاومت، با پیوند زدن سرنوشت ملت‌ها و دولت‌های منطقه کاشت، اکنون به درختی تنومند تبدیل شده و امروز، زمان چیدن میوه‌های آن فرا رسیده است.
نباید اجازه دهیم تفکرات استعمارزده، موقعیت ممتاز ایران را تضعیف کرده و کشور را به انزوا بکشانند.
اکنون که مسیر درست طی شده و به محصول نزدیک شده‌ایم، وظیفه داریم این هزینه‌ها را با اقدامات درست و جامع، به سرمایه‌ای برای #آینده_ایران و ساخت پیشرفت و امنیت بدل کنیم.

✍️ م.ص. صادقی | ۱۳ تیر ۱۴۰۴ _ ۸ محرم‌الحرام ۱۴۴۷

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سرمایه گذاری Investment

سرمایه گذاری Investment

سرمایه‌گذاری نوسان‌بارترین جزء مخارج کل است که در اقتصاد کلان مورد بحث قرار می‌گیرد. سرمایه‌گذاری، فراگردی است که در آن، کالاهای سرمایه‌ای برای تولید کالاها و یا خدمات دیگر به‌کار می‌رود.
بورس اوراق بهادار Stock Exchange

بورس اوراق بهادار Stock Exchange

بورس اوراق بهادار، بازاری برای معامله اسناد مالی است که شرکت‌ها و مؤسسات در صورت دارا بودن شرایط قانونی معین می‌توانند تحت حمایت قانون، پس‌اندازها و سرمایه‌های راکد را در قالب‌های معین جذب نموده و بخشی از سرمایه مورد نیاز خود را تأمین کنند.
پول شویی Money Laundering

پول شویی Money Laundering

از یک منظر، «پول شویی» ساز وکاری است که از طریق آن درآمدهای نامشروع ناشی از فعالیت‌های غیرقانونی و سازمان‌یافته، مشروع جلوه داده می‌شود
نظریه های پولی Monetary theories

نظریه های پولی Monetary theories

پول همان وسیله مبادله قانونی در هر کشور است که برخی علاوه بر نقش وسیله مبادله، معیار سنجش ارزش و معیار ذخیره ارزش را نیز برای آن بر می شمارند.
اسکناس Banknote

اسکناس Banknote

اسکناس در اصل از آسی‌نیای (Assignat) فرانسوی گرفته شده که در زبان روسی به‌صورت آسیگناتیسا (Assignatsia) و در زبان فارسی، با تغییر لفظی در دوره فتحعلی شاه به‌صورت اسکناس درآمد.

پر بازدیدترین ها

شاخص قیمت    Price Index

شاخص قیمت Price Index

یکی از متغیّرهای مهم در اقتصاد کلان سطح عمومی یا متوسط وزنی قیمت‌ها است؛ که کاربرد‌های فراوانی دارد.
نظریه های مصرف Consumption Theory

نظریه های مصرف Consumption Theory

رابطه بین مصرف و عوامل مختلف (متغیرها)، تابع مصرف نامیده می‌شود و درآمد، مهم‌ترین متغیر تابع مصرف است؛ اما درآمد، یک واژه کلی است و می‌توان برداشت‌های متفاوتی از آن داشت؛ به‌عبارت دیگر درآمد را می‌توان به‌صورت درآمد مطلق، دائمی، نسبی، در طول زندگی و ... تعبیر نمود؛ که با توجه به هریک از این تعبیرها، نظریات متفاوتی ارائه می‌شود.
توسعه اقتصادی Economic Development

توسعه اقتصادی Economic Development

توسعه در لغت به‌معنای گسترش دادن و از نظر اندیشه‌وران علوم اقتصادی و اجتماعی، جریانی چند بُعدی و به‌معنای ارتقای مستمّر کلّ جامعه و نظم اجتماعی به‌سوی زندگی بهتر یا انسانی‌تر است.
الگوی IS-LM  IS-LM Model

الگوی IS-LM IS-LM Model

الگوی IS-LM از اساسی‌ترین الگوهای تحلیلی اقتصاد کلان است. این الگو به‌وسیله منحنی‌های IS و LM به شرح و تحلیل رابطه میان نرخ بهره (r) و درآمد ناخالص ملی (y) در بازارهای کالا و پول می‌پردازد و نشان‌دهنده نرخ بهره و درآمدی است که در آن، بازار کالا و پول به‌طور همزمان در تعادل هستند.
الگوی درامد - مخارج کینز نگارش جدید

الگوی درامد - مخارج کینز نگارش جدید

مدل درآمد- مخارج اولین و ساده‌ترین مدل کلان اقتصاد است که بر اساس نظریه جان مینارد کینز بنا شده است.
Powered by TayaCMS