دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتشار دومین جلد از آثار علامه طباطبائی

No image
انتشار دومین جلد از آثار علامه طباطبائی دومین جلد از مجموعه آثار علامه طباطبایی با عنوان شیعه در اسلام منتشر شد
دومین جلد از مجموعه آثار استاد علامه طباطبایی(ره) با عنوان «شیعه در اسلام» به همت حجت الاسلام سید هادی خسروشاهی منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دومین جلد از مجموعه آثار استاد علامه سید محمد حسین طباطبایی(ره) با عنوان «شیعه در اسلام» بازیابی، تنظیم و از سوی انتشارات بوستان کتاب منتشر شد.
کتاب «شیعه در اسلام» یکی از آثار ارزنده علامه طباطبایی(ره) است که به منظور شناساندن حقیقت شیعه و تشیع در غرب نوشته شد. این کتاب خیلی زود پس از انتشار در محافل علمی جهان موقعیت والا و ویژه ای یافت و ترجمه انگلیسی آن نخست در آمریکا و سپس در اروپا به چاپ رسید.
«شیعه در اسلام» در مقیاس وسیعی در سراسر غرب به علاقه مندان عرضه شد و در دانشگاه ها و مراکز تحقیقی ـ تاریخی به عنوان یک ماخذ و منبع اصیل در شیعه شناسی مورد استفاده قرار گرفت و نیز در آکادمی های شناخت مذاهب تدریس شد.
در دومین جلد از مجموعه آثار در حال چاپ علامه سعی شده است که متن اصلی این کتاب ـ بدون هیچ گونه شرح و بسطی در داخل متن و یا حتی در پاورقی ها ـ آورده شده شود و سپس شرح و توضیح، مقدمه یا مؤخره اساتید و بزرگانی که به این مهم پرداخته اند، به طور مستقل و در پایان نقل شود.
در ابتدای این کتاب مقدمه سید حسین نصر، شاگرد علامه طباطبایی و از «سنت گرایان» معاصر، که در سال 1345 نوشته شده نیز آمده است.
نصر در بخشی از این مقدمه می گوید: «علامه طباطبایی با لسانی ساده تقریباً تمام جوانب شیعه را از تاریخ گرفته تا حکمت و عرفان توضیح داده و در صفحاتی معدود بسیاری از مهم ترین حقایق معارف اسلامی و شیعی را بیان کرده اند. با چاپ این اثر برای بار اول، علاقه مند فارسی زبان می تواند با مطالعه یک کتاب به رئوس تفکر شیعی احاطه یافته و کلیدهایی جهت باز کردن راه های تحقیق و تفحص بعدی به دست آورد.»
کتاب در سه بخش عمده تنظیم شده است: کیفیت پیدایش و نشو و نمای شیعه، تفکر مذهبی شیعه و اعتقادات اسلامی از نظر شیعه دوازده امامی. جلد دوم مجموعه اثار علامه طباطبایی (شیعه در اسلام») به کوشش حجت الاسلام سید هادی خسروشاهی، در 216 صفحه وزیری، به قیمت 27000 ریال و در دوهزار نسخه برای اولین بار در سال 86 منتشر شده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS