دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه‌اندازی دفتر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در مشهد

No image
راه‌اندازی دفتر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در مشهد
رسا، سرویس فرهنگی ـ شورای پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ واندشه اسلامی در جلسه اخیر خود، معاون امور پژوهشی را مامور رایزنی با مراکز موثر مشهد مقدس برای تاسیس دفتر نمایندگی پژوهشگاه در آن شهر کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، شورای پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ واندشه اسلامی در جلسه اخیر خود تصویب کرد تا معاون امور پژوهشی این مرکز ضمن رایزنی با تولیت آستان قدس رضوی، مدیر مدرسه علمیه نواب و دیگر مراکز موثر مستقر در مشهد، موضوع تاسیس دفتر نمایندگی پژوهشگاه در آن شهر را بررسی و نتیجه را اعلام کند.
در این جلسه همچنین مقرر شد معاون امور پژوهشی و معاون امور آموزشی پژوهشگاه به همراه مدیرعامل کانون اندیشه جوان در جلسه ای با مدیر مدرسه علمیه نواب مشهد زمینه های همکاری این دو نهاد را بررسی و الگویی همانند تجربه همکاری پژوهشگاه با حوزه علمیه امام رضا(ع) را برای برگزاری دوره های تخصصی حوزوی پیشنهاد کنند.
شورای پژوهشی پژوهشگاه در این جلسه شروط اعلام شده از سوی وزارت علوم برای اخذ درجه علمی ـ پژوهشی فصل نامه فقه و حقوق را بررسی و جهت ابلاغ به پژوهشکده نظام‌ها و سردبیر مجله ابلاغ کرد.

 

//www.rasanews.com

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

ذكر مصیبت امیرالمومنین علی علیه السلام : وصیت امیرالمؤمنین(ع) بر غسل و دفن شبانه وی

ذکر مصیبت امیرالمومنین علی علیه السلام با موضوع وصیت امیرالمؤمنین(ع) بر غسل و دفن شبانه وی
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
No image

ذكر مصیبت امیرالمومنین علی علیه السلام : شب نوزدهم، شب ضربت خوردن امیرالمؤمنین(ع)

ذکر مصیبت امیرالمومنین علی علیه السلام با موضوع شب نوزدهم، شب ضربت خوردن امیرالمؤمنین(ع)
Powered by TayaCMS