دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شهر مجازی ایده های شهروندی راه اندازی شد

No image
شهر مجازی ایده های شهروندی راه اندازی شد شهر مجازی ایده های شهروندی بامشارکت پایگاه اطلاع رسانی مرکزنظارت همگانی ‪۱۸۸۸‬به همت فرهنگسرای تفکر راه اندازی شد.
مسئول روابط عمومی این فرهنگسرا روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: شهر مجازی ایده های شهروندی به منظور جمع آوری ایده های شهروندی، نظرات و طرح‌ها برای کمک به مدیریت شهری راه اندزای شد.
"وفا برهانی" افزود: شهروندان از امروز(ششم آبان ماه) می‌توانند ایده‌ها و نظارت خود را به آدرس اینترنتی‪info.ideha. www‬ارسال کنند.
وی ادامه داد: محیط زیست، بهداشت و سلامت،حمل و نقل وترافیک، عمران و توسعه شهری، خدمات شهری، تفریح و اوقات فراغت، آثار و ابنیه تاریخی، مناسبت ها، گردشگری، آسیب های اجتماعی، فضاهای فرهنگی و غیره ازمحورهای اختصاصی تعریف شده در شهر مجازی برای دریافت ایده های شهروندی است.
وی ادامه داد: از بین ایده های ارایه شده بهترین‌ها انتخاب و به صورت دوره ای به بهترین ایده‌ها جوایزی به رسم یادبود اهدا می‌شود.
مسئول روابط عمومی فرهنگسرای تفکر گفت: بااجرای این طرح، ایده های شهروندان تهرانی درحوزه های مختلف دینی و مذهبی،فرهنگی،اجتماعی جمع آوری وبه مدیریت شهری در راستای مدیریت بهتر شهری کمک خواهد کرد.
برهانی،پاسخ به نیاز شهروندان،بهبود مدیریت شهری، توجه مدیریت کلان به نظرات شهروندان، تلاش برای مشارکت بیشتر مردم در اداره شهر و ارتقای سطح مشارکت خلاقانه مردم درحوزه مدیریت شهری را از اهداف راه اندزای این شهر مجازی اعلام کرد.
وی ادامه داد: برای فعال شدن این بانک وب سایت، صندوق پستی و خط تلفن ویژه راه اندازی شد.
به گفته برهانی، ضرورت تشکیل این شهرمجازی برای تجمیع ایده های شهروندان در شهرداری لازم به نظر می‌رسید.
برهانی ادامه داد: در حقیقت شهر مجازی ایده های شهروندی برای دسترسی شهروندان و ترغیب آنها برای ارایه ایده‌ها تاسیس شد.
وی افزود: همزمان با یکصدمین سالگرد بلدیه تهران از یکصد نفر ازصاحبان ایده های برتر تجلیل خواهد شد.
وی اظهارداشت:در شهر مجازی علاوه بر دریافت ایده های شهروندان تهرانی قسمت‌هایی برای نظران شهروندان درخصوص ایده های ارایه شده همشهریان درنظر گرفته شده تا به نوعی یکی نظر سنجی اینترنتی در خصوص کم و کیف ایده های ارایه شده صورت گیرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
عقل و وحی در قرون وسطا

عقل و وحی در قرون وسطا

یکی از مسائلی که همواره در بین فیلسوفان مطرح بوده است، راه‌های رسیدن به شناخت است.
قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

اشاره: این مقاله مجال اندکی برای بررسی تاریخی و گاهی تحلیلی دیانت مسیحی و نحوه انسجام یافتن اصلی ترین عقاید آنها نسبت به مسئله تثلیث و کتاب مقدس است و به هیچ وجه قصد تخریب و یا احیانا جسارت نسبت به پیروان این دیانت عظیم را ندارد.
No image

باور شیعی؛ موعود جهانی

اندیشه نجات و منجی موعود از فراگیرترین اندیشه‌های بشری است.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد

پر بازدیدترین ها

روش های تبلیغ در ادیان

روش های تبلیغ در ادیان

پیشرفت روزافزون دانش بشری، عمل‌کرد انسان‌ها را در بخش‌های مختلف زندگی تحت تأثیر قرار داده است.
ماهیت صوفی گری

ماهیت صوفی گری

صوفی‌گری چیست و چه شان و جایگاهی در میان ارزش‌ها و آموزه‌های اسلام ناب دارد؟
امام زمان (ع) و سرانجام یهود

امام زمان (ع) و سرانجام یهود

یکی از دشمنان خطرناک حضرت مهدی(ع) و یارانش، یهود است؛ خداوند تبارک و تعالی می‌فرماید: «همانا شدیدترین مردم، در دشمنی با آنان که ایمان آورده‌اند، یهودیان و مشرکان هستند
تاریخ اجمالی بنیان گذاران آیین سیکهـا

تاریخ اجمالی بنیان گذاران آیین سیکهـا

پدیده ی آیین سیکهـا یکی از ادیان شرقی به شمار می آید که اول بار حدود پانصد سال پیش به پیشوایی گورو نانک در منطقه‌ای از پنجاب پیروانی را به خود اختصاص داد.
نگاهی به عرفان های کاذب

نگاهی به عرفان های کاذب

در دنیای پرهیاهو و آشفته که در آن ارزش‌های اسلامی به شدت رنگ باخته و قدرت و ثروت هدف نهایی جلوه داده می‌شود
Powered by TayaCMS