دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مکارم شیرازی خواستار شد؛ مسوولان با مدعیان دروغین مهدویت برخورد کنند

No image
آیت الله مکارم شیرازی خواستار شد؛ مسوولان با مدعیان دروغین مهدویت برخورد کنند حضرت آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: هر چه به زمان ظهور نزدیک می‌شویم، باید شتاب بیشتر برای معرفی حضرت صاحب الامر(عج) داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، 22 خردادماه، در دیدار مسؤولان پژوهشکده مهدویت گفت: هر چه به زمان ظهور نزدیک می‌شویم، باید شتاب بیشتری برای معرفی حضرت صاحب الامر(عج) داشته باشیم.
وی ادامه داد: در عصر حاضر برخی تصور می‌کنند که هر چه جهان پر از ظلم شود، زمینه ظهور فراهم می‌شود؛ در حالی که سخت در اشتباهند و ما با امر به معروف و نهی از منکر مانع مفاسد شویم.
این مرجع تقلید تصریح کرد: در قرآن کریم بسیار تأکید شده است که باید بندگان صالح را تربیت کرد تا این افراد از یاران حضرت صاحب الامر(عج) باشند و زمینه ظهور بیشتر فراهم گردد.
وی مخالفان مهدویت را دشمنان داخلی و خارجی دانست و افزود: گروه مخالفان مهدویت که جزء دشمنان خارجی شناخته می‌شوند، بر این باورند که حضرت مهدی(عج) در شیعیان امید پرور است و آن‌ها را به آینده ای روشن، امیدوار می‌کند و باید با شبهه افکنی، این عقیده را از آن‌ها گرفت تا بتوانیم بر آن‌ها مسلط شویم.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی ابراز داشت: عده‌ای در داخل به دنبال این هستند که پایه‌های عظیم جهانی مهدویت را با ادعاهای کاذب خود سست و بی‌اساس کنند و همچنین مدعی ارتباط با امام زمان‌(عج) و نماینده خاص ایشان را دارند و عملاً اعتقادات مهدویت را زیر سؤال می‌برند.
وی در ادامه تصریح کرد: مدعیان کاذب مهدویت در کشور شناسایی و به وسیله مسؤولان در ریشه خاموش شوند؛ زیرا اگر این افراد در کشور بال و پر بگیرند،‌ نمی‌توان به راحتی مانع فعالیت آن‌ها شد.
این مرجع تقلید با اشاره به برخی خرافات در میان مردم افزود: باید روایات و احادیث ضعیف در برخی کتاب ها پالایش شوند تا دشمنان از طریق احادیث ضعیف فرهنگ مهدویت را مورد حمله قرار ندهند و دست آن‌ها از این ادعاها خالی بماند.
وی در پایان تأکید کرد: فرهنگ مهدویت بسیار قوی و غنی است و هرگز نباید این فرهنگ غنی با برخی احادیث و روایات ضعیف مورد هجمه دشمنان قرار گیرد و نقاط آسیب پذیر را بررسی کرده و برای رفع آن تلاش شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

در آموزه‌های اهل بیت(ع) به ویژه ائمه اطهار(ع) طلب یاری کردن توسط آن بزرگواران مطرح شده است.
پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

دوره پهلوی را می‌توان دوره رشد و گسترش بهائیت دانست. بسیاری از چهره‌های شاخص بهائیت در این دوره، با بهره‌مندی از حمایت‌های ویژه شاه، سمت‌های سیاسی و اقتصادی متعددی را به دست آوردند.
چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

درباره عوامل گرایش ایرانیان به علویان و مذهب تشیع، مورخان و پژوهشگران نظرات متفاوتی بیان کرده‌اند.
چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

انسان چگونه خودش را به اخلاق فاضله متخلق کند و از رذایل اخلاقی دوری نماید؟ چگونه این معنا را در مرحله عمل پیاده کند؟ علمای اخلاق می‌گویند: ابتدا انسان باید حالت موجود نفس را حفظ کند و سپس به تهذیب رذایل و جبران ضررهای گذشته بپردازد.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
فلسفه چیست؟

فلسفه چیست؟

فلسفه حوزه‌ای از دانش بشری است که به پرسش و پاسخ درباره مسائل بسیار کلی و جایگاه انسان در آن می‌پردازد؛ مثلاً این که آیا جهان و ترکیب و فرآیندهای آن به طور کامل مادی است؟
Powered by TayaCMS