دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رییس سازمان بازرسی کل کشور؛ نیازمند شناسایی دقیق‌تر امام زمان(عج) هستیم

No image
رییس سازمان بازرسی کل کشور؛ نیازمند شناسایی دقیق‌تر امام زمان(عج) هستیم
رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ما نیازمند شناسایی دقیق‌تر و بیشتر امام زمان(عج) هستیم.
به گزارش خبرنگار حقوقی ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی طی سخنانی در همایش مصلح کل در اندیشه الهی که عصر پنج شنبه در حسینیه هدایت تهران برگزار شد، با بیان این مطلب تصریح کرد: حضرت ولی عصر(عج) رمز هستی و حیات است و جاودانگی بقایای آفرینش به یمن برکت وجود اوست. از آنجا که ما طالب جاودانگی و حیات طیبه هستیم باید پیوندی معنادار، شفاف و عمیق با این رمز هستی برقرار کنیم که این امر نیازمند معرفت بسیار دقیق، ظریف و خالی از شائبه و گرد و غبار و حواشی است.
وی با بیان این‌که باید با لباس طهارت و پاکی، حقیقت وجودی حضرت را دریابیم، افزود: لازم است که این حقیقت در درونمان مستقر شود تا آن پیوند لازم با امام زمان(عج) به وجود آید.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: انتظار منجی در تمام مکاتب اعم از الهی و بشری و در ادیان باستان وجود داشته و با فطرت انسان سازگار است زیرا انسان خسته از ناکامی‌ها، شکست‌ها، عوارض طبیعی و غیر طبیعی و نگران از فرجام و آینده خود، همواره خواهان رسیدن به پیروزی بوده و این پیروزی جز با ظهور منجی محقق نمی‌شود.
پورمحمدی نمود انتظار منجی را در مکاتب گوناگون، متفاوت دانست و اظهار کرد: مدینه فاضله مطرح شده در مکاتب مختلف، تصویری از یک زندگی مطلوب، کامل و خالی از فقر، فساد و تباهی است که در چنین جامعه‌ای عدالت و حقیقت حاکمیت دارد و تمام انسان‌ها منتظر این آرمان شهر هستند.
وی انسان کامل را در راس مدینه فاضله دانست و ادامه داد: در ادیان آسمانی منجی یک ابر انسان و موجود برتر است که پیرایه‌های مادی دامن زندگی او را آلوده نکرده است.
پورمحمدی در ادامه سخنان خود به بررسی ظهور منجی در اندیشه ادیان الهی پرداخت و خاطرنشان کرد: در این اندیشه منجی بشریت پس از مبارزه به حکومت عادلانه می‌پردازد و رفاه، امنیت و آسایش را در زمین مستقر می‌کند و سپس در جهت گسترش ارزش‌های اخلاقی در جامعه گام برمی‌دارد.
وی با بیان این‌که منجی آخر الزمان برای حاکم کردن ارزش‌ها، ظهور می‌کند، گفت: آنچه حضرت مهدی(عج) در زمان ظهور انجام می‌دهد همان آرمان‌ها و اهدافی است که نبی مکرم اسلام در جامعه زمان خود دنبال می‌کردند و زمانی این اهداف در جوامع امروزی محقق می‌شود که حاکم جامعه عادل باشد.
پورمحمدی با تاکید بر لزوم پرهیز از وارد کردن مسائل خرافی در فرهنگ انتظار و مهدویت، اظهار کرد: ارتباط مستقیم با ولی عصر(عج) از خصوصیات حزب الله است انتظار و فرهنگ آن موجب مدیریت جریان زندگی شده و آن را با آسمان پیوند می‌زند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پایان افزود: اسلام از ما خواسته که به یک زندگی عادلانه، مرفه، شرافتمندانه و آگاهانه پایبند باشیم لذا در این راستا موظف به مبارزه آگاهانه و عدم اجازه ورود خرافات و انحرافات در فرهنگ انتظار هستیم.
 
منبع:  www.isna.ir 
 
Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

در آموزه‌های اهل بیت(ع) به ویژه ائمه اطهار(ع) طلب یاری کردن توسط آن بزرگواران مطرح شده است.
پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

دوره پهلوی را می‌توان دوره رشد و گسترش بهائیت دانست. بسیاری از چهره‌های شاخص بهائیت در این دوره، با بهره‌مندی از حمایت‌های ویژه شاه، سمت‌های سیاسی و اقتصادی متعددی را به دست آوردند.
چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

درباره عوامل گرایش ایرانیان به علویان و مذهب تشیع، مورخان و پژوهشگران نظرات متفاوتی بیان کرده‌اند.
چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

انسان چگونه خودش را به اخلاق فاضله متخلق کند و از رذایل اخلاقی دوری نماید؟ چگونه این معنا را در مرحله عمل پیاده کند؟ علمای اخلاق می‌گویند: ابتدا انسان باید حالت موجود نفس را حفظ کند و سپس به تهذیب رذایل و جبران ضررهای گذشته بپردازد.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
فلسفه چیست؟

فلسفه چیست؟

فلسفه حوزه‌ای از دانش بشری است که به پرسش و پاسخ درباره مسائل بسیار کلی و جایگاه انسان در آن می‌پردازد؛ مثلاً این که آیا جهان و ترکیب و فرآیندهای آن به طور کامل مادی است؟
Powered by TayaCMS