دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری نشست‌های علمی

No image
برگزاری نشست‌های علمی برگزاری نشست‌های علمی در مدرسه عالی نواب مشهد
با هدف ارتقای سطح علمی طلاب حوزه علمیه مشهد مجموعه نشست های علمی در مدرسه عالی نواب مشهد برگزار می شود.
حجت‌الاسلام مقامی، مسؤول کنفرانس‌ها، نشست‌ها و مناظرات علمی مدرسه عالی نواب مشهد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: هر دانش‌پژوه این مدرسه علمیه در طول هر نیم سال تحصیلی باید سه تحقیق در قالب تحقیق حکمت، بصیرت و تنزیل ارائه کند که این تحقیقات به صورت مناظرات و نشست‌های علمی ارایه شده و با حضور اساتید به بررسی و نقد گذاشته می‌شود.
وی با بیان این مطلب همچنین افزود: قبل از این جلسات خلاصه‌ای از تحقیق به شرکت کنندگان ارایه و در انتهای جلسه نیز به سؤالات و شبهات حاضرین پاسخ داده می‌شود.
حجت الاسلام مقامی خاطر نشان کرد: در این نیم سال تحصیلی کنفرانس‌ها و نشست‌های متعددی از جمله نشست ولایت فقیه و نقد نظریات مخالف با حضور استاد سیداحمد حسینی خراسانی و وحی قرآنی با حضور استاد الهی زاده برگزار شده است.
وی در پایان زمان برگزاری این نشست‌های علمی را چهارشنبه هر هفته از ساعت 14 در مدرسه عالی نواب مشهد اعلام کرد و حضور طلاب و دانشجویان را در این نشست‌های علمی بلامانع دانست.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تحری حقیقت در بهائیت

واژه تحری به معنای «درنگ کردن در طلب امر » و نیز به معنای «حقیقت جوئی» به کار می رود و واژه حقیقت به معنای حق، راستی، درستی و هر چیز اصیل است...
No image

صلح عمومی

یکی از اصول دوازده گانه فرقه بهائیت،صلح عمومی و محکمه کبرای بین المللی است. در این زمینه عبدالبهاء می‌گوید:« از جمله تعالیم اعلان صلح عمومی بود کسانی که پیروی کردند از هر ملت و از هر دین و مذهب در نهایت محبت اجتماع نمودند.
No image

نبوت در بهائیت

نبوت از اصول اعتقادی اسلام می‌باشد و از این جهت دارای اهمیت فراوان می‌باشد.نبی، سفیری از جانب خداوند در میان بندگان است که برای تدبیر امر معاش و معاد بندگان می‌آید و انسانی است که از جانب خداوند خبر می‌دهد.
No image

طهارت در بهائیت

یکی از موضوعات مسلم و قطعی در مذهب اسلام،وجود اشیاء نجس و طاهر می‌باشد که در این موضوع بین مذاهب مختلف،اختلافی وجود ندارد.

پر بازدیدترین ها

No image

فرقه شیخیه

No image

ادعاهای علی محمد باب

No image

طهارت در بهائیت

یکی از موضوعات مسلم و قطعی در مذهب اسلام،وجود اشیاء نجس و طاهر می‌باشد که در این موضوع بین مذاهب مختلف،اختلافی وجود ندارد.
Powered by TayaCMS