دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مجمع جهانی اهل بیت (ع) و راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای ثقلین

No image
مجمع جهانی اهل بیت (ع) و راه‌اندازی شبکه ماهواره‌ای ثقلین مخبر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: مجمع جهانی اهل بیت (ع) شبکه ماهواره‌ای «ثقلین» را با هدف آموزشی و برای ارتقای سطح علمی شیعیان در خارج از کشور راه‌اندازی می‌کند.
ستار هدایت خواه با اشاره به حضور مسوولان مجمع جهانی اهل بیت در نشست امروز این کمیسیون، افزود: مسوولان مجمع گزارشی از عملکرد آن و برنامه‌های آتی این نهاد به اعضای کمیسیون ارایه کردند.
هدایت خواه تاکید کرد: این مجمع مجوز لازم را از سازمان صدا و سیما دریافت کرده‌است و در صورت تامین مالی،این پروژه راه‌اندازی خواهد شد.
هدایت خواه افزود: این مجمع در سال جاری ‪ ۵۰‬عنوان کتاب تالیف و ‪۳۷۰‬ عنوان کتاب را به ‪ ۲۹‬زبان ترجمه کرده است.
مخبر کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین با اشاره به حضور مسوولان ورزش بانوان در این کمیسیون، گفت: بر اساس عملکرد بخش ورزش بانوان سازمان تربیت بدنی، در ‪ ۲۱‬سال گذشته تنها ‪ ۹‬درصد اعتبارات به ورزش بانوان اختصاص می‌یافت که این میزان در سال جاری به ‪ ۳۰‬درصد ارتقا یافته است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تحری حقیقت در بهائیت

واژه تحری به معنای «درنگ کردن در طلب امر » و نیز به معنای «حقیقت جوئی» به کار می رود و واژه حقیقت به معنای حق، راستی، درستی و هر چیز اصیل است...
No image

صلح عمومی

یکی از اصول دوازده گانه فرقه بهائیت،صلح عمومی و محکمه کبرای بین المللی است. در این زمینه عبدالبهاء می‌گوید:« از جمله تعالیم اعلان صلح عمومی بود کسانی که پیروی کردند از هر ملت و از هر دین و مذهب در نهایت محبت اجتماع نمودند.
No image

نبوت در بهائیت

نبوت از اصول اعتقادی اسلام می‌باشد و از این جهت دارای اهمیت فراوان می‌باشد.نبی، سفیری از جانب خداوند در میان بندگان است که برای تدبیر امر معاش و معاد بندگان می‌آید و انسانی است که از جانب خداوند خبر می‌دهد.
No image

طهارت در بهائیت

یکی از موضوعات مسلم و قطعی در مذهب اسلام،وجود اشیاء نجس و طاهر می‌باشد که در این موضوع بین مذاهب مختلف،اختلافی وجود ندارد.
Powered by TayaCMS