دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی نوری همدانی؛ تنها راه مقابله با هجمه دشمنان وحدت و بهره‌گیری از علما است

No image
آیت الله العظمی نوری همدانی؛ تنها راه مقابله با هجمه دشمنان وحدت و بهره‌گیری از علما است آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به این‌که حضرت زهرا(س) با شناخت وظیفه دینی و مذهبی خود در دفاع از امام زمان خویش از جان شریفشان مایه گذاشتند، وظیفه مسلمانان را الگو گرفتن از حرکت و دفاع از حقوق تضییع شده ایشان دانست.
به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا و فرهنگیان استان سمنان با محکوم کردن زیر سوال بردن اصل شهادت حضرت فاطمه(س)، گفت: موظف هستیم در جاهایی که به اعتقاداتمان توهین می‌شود با دلیل و برهان دفاع کنیم.
وی با بیان این‌که اهل تسنن معتقد هستند که حضرت رسول (ص) بعد از وفاتشان جانشینی برای خود تعیین نکردند، خاطرنشان کرد: ما معتقد هستیم که سرنوشت بشر برای خداوند بسیار مهم بوده و رسالت پیامبر (ص)هم جهت هدایت امت بوده است.
نوری همدانی ادامه داد: خداوندی که بهتر از همه به شایستگی‌های بنده‌های خود آشناست بهترین آنها را به عنوان امام بعد از پیامبر (ص)تعیین کرده است تا سبب اتصال رابطه بندگان با خدا باشند.
این استاد حوزه با تاکید بر مضمون خطبه شقشقیه، عنوان کرد: حضرت علی(ع) در قبال غصب شدن خلافت از ایشان از لفظ خار در چشم و استخوان در گلو استفاده فرموده و دلیل سکوتشان را حفظ اسلام و مسلمین عنوان کردند.
وی روایت از 28 کتاب سنی در جلد هفتم الغدیر توسط علامه امینی را دلیل بر صحت خطبه مذکور دانست.
نوری همدانی در پایان نسبت به هجوم بیگانگان به کشور در ابعاد مختلف هشدار داد و گفت: تنها راه مقابله با هجمه دشمنان وحدت و بهره گیری و حمایت از علما است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

پر بازدیدترین ها

No image

اولین امام جمعه تهران

ظهور و سقوط پهلوی اول

ظهور و سقوط پهلوی اول

به روز بیست و چهارم در ماه اسفند، از سال یک هزار و دویست و پنجاه و شش خورشیدی(1256)، در روستای "آلاشت" از روستاهای بخش ( امروز شهرستان) سواد کوه که در استان مازندران واقع است، کودکی به دنیا آمد که او را "رضا" نامیدند و به سنّت دیرینه ی ایلات و عشایر ایرانی، "رضاخان" خطابش کردند.
Powered by TayaCMS