دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله صافی گلپایگانی؛ ،اقلیت ترکیه حقوق مسلمانان را پایمال نکنند

No image
آیت الله صافی گلپایگانی؛ ،اقلیت ترکیه حقوق مسلمانان را پایمال نکنند حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در پیامی اقدام لاییک‌های ترکیه را محکوم کرد و افزود: پافشاری بر استقلال و هویت ملی و اسلامی خواهران و برادران ترک ما، قابل صد هزار تحسین است.
به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، از مراجع تقلید در پیامی اقدام لاییک‌های ترکیه را درباره ممنوعیت حجاب محکوم کرد.
متن پیام حضرت آیت الله صافی گلپایگانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی:«ان الذین قالوا ربناالله ثم استقاموا فلا خوف علیهم ولا هم یحزنون»
سلام بر مسلمانان با استقامت! بر آنان که هویت اسلامی و التزامات دینی خود را گرامی می دارند و در مواضع خود ایستاده‌اند! سلام بر آن خواهران و برادران عزیز که نه تنها در داخل کشور خود، در حفظ اسلامیت جامعه خویش اعلام وجود می‌نمایند؛ بلکه به مسلمانان کشورهای دیگر درس وفاداری به اسلام و قرآن می‌دهند. ما به آنها درود می‌فرستیم که نزدیک یک قرن است در برابر جوسازی ها و فشارها، در خط اسلام ثابت قدم مانده‌اند.
متأسفانه بر خلاف قوانین و عرف بین الملل در ترکیه آزادی و حقوق حقه بانوان مسلمان که دارای اکثریت هستند، در معرض تجاوز اقلیت قرار گرفته است و دانشجویان دختر را به نام حجاب و پوشش مقدس اسلامی که هر بانوی مسلمان باید به آن متعهد باشد، از درس و تحصیل علم و حضور در کلاس‌های دانشگاه محروم می‌کنند.
پافشاری بر استقلال و هویت ملی و اسلامی خواهران و برادران ترک ما، قابل صد هزار تحسین است. الحق، این جایگاه بلند از ملت مسلمان ترک، دور از انتظار نبوده و نیست. سزاوار است که آن اقلیت نیز به این اکثریت بپیوندند و با همکاری، کشور خود را در مسیر ترقی و موفقیت شایان به سوی جلو جهش بدهند و برنامه‌هایی را که خلاف شأن و موقعیت بین المللی و اسلامی ملت با فرهنگ ترکیه است، کنار بگذارند و در مسیر تحصیل علم و دانش و رشد فکری جامعه، مانع ایجاد ننمایند.
هفتم جمادی الثانی 1429/ لطف الله صافی
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

پر بازدیدترین ها

No image

اندیشه آزادیخواهی در جنبش مشروطیت

وشنفکران اصلاح طلب و انقلابی، بازرگانان ترقی خواه و روحانیان روشن بین سه عنصر اصلی سازنده آن نهضت بودند. روشنفکران که جملگی در زمره درس خواندگان جدید به شمار می رفتند نماینده تعقل سیاسی غربی و خواهان تغییر اصول سیاست و مروج نظام پارلمانی بودند. تکیه گاه فکری این گروه در درجه اول اندیشه های انقلاب بزرگ فرانسه بود... بازرگانان که فعالیت اقتصادی جدید را مدتی بود آغاز کرده بودند، طبیعتاً در پی به دست آوردن پایگاه اجتماعی تازه ای بودند...
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
Powered by TayaCMS