دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر فضل بن روزبهان درباره علی اربلی

No image
نظر فضل بن روزبهان درباره علی اربلی

فضل بن روزبهان شیرازى شافعى معروف به خواجه ملاّ از عالمان اهل سنّت، در کتاب «ابطال الباطل» که در ردّ کتاب «نهج الحقّ و کشف الصّدق» علاّمه حلّى نوشته، در مورد شخصیّت على بن عیسى اربلى است مى نویسد:

علماى امامیه اتّفاق نظر دارند که على بن عیسى از بزرگ ترین عالمان آن هاست. هیچ گاه غبار فراموشى آثار وى را نمى پوشاند و کهنگى و پوسیدگى بر آن عارض نمى شود. او دانشورى قابل اعتماد است که نقل هاى وى را با اطمینان خاطر مى توان پذیرفت.([22])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

پر بازدیدترین ها

No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

No image

اولین امام جمعه تهران

No image

سالروز حمله آمریکا به طبس

No image

حزب جمهوری اسلامی

حزب جمهوری اسلامی  پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با تأکید اعتقاد امام خمینی (ره) بر لزوم وحدت امت اسلامی و سازماندهی نیروهای مسلمان و وفادار به انقلاب موجب بروز اندیشۀ تشکیل حزب مستقلی شد.
Powered by TayaCMS