دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گفتگوی بین دینی در ژنو بررسی می شود

No image
گفتگوی بین دینی در ژنو بررسی می شود
بیش از 166 نفر از رهبران دینی، شخصیتهای آکادمیک و سایر شخصیتهای برجسته از کشورهای مختلف جهان امروز چهارشنبه 30 سپتامبر (8 مهرماه) در همایش بین‌ادیان پادشاه عربستان در ژنو سوئیس شرکت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، براساس اظهارات دکتر عبدالله الترکی دبیرکل انجمن جهانی مسلمانان هدف اصلی این همایش گسترش ارزشهای بشری است که در تمام ادیان وجود دارد.
وی گفت: این امر ادیان را ترغیب می‌کند که به صورت مشترک برای رفع مشکلات مبرم بشری چون فقر، خشونت در خانواده، اعتیاد، تروریسم و نقش حقوق بشر همکاری کنند.
انتظار می‌رود امروز هانس رادولف مرز رئیس جمهوری سوئیس این همایش را با حضور رهبران دینی، شخصیتهای آکادمیک و متفکران کشورهای مختلف افتتاح کند.
این همایش بین‌المللی چهارمین همایشی است که با هدف ترویج گفتگوی بین ادیان توسط پادشاه عربستان برگزار می‌شود.
منبع :
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

پر بازدیدترین ها

No image

روز جمهوری اسلامی

ظهور و سقوط پهلوی اول

ظهور و سقوط پهلوی اول

به روز بیست و چهارم در ماه اسفند، از سال یک هزار و دویست و پنجاه و شش خورشیدی(1256)، در روستای "آلاشت" از روستاهای بخش ( امروز شهرستان) سواد کوه که در استان مازندران واقع است، کودکی به دنیا آمد که او را "رضا" نامیدند و به سنّت دیرینه ی ایلات و عشایر ایرانی، "رضاخان" خطابش کردند.
No image

هفته دفاع مقدس

No image

ناگفته‌های جنگ

Powered by TayaCMS