دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی سبحانی؛ مسیحیان نماد بشر دوستی آیین مسیح را به منصه ظهور برسانند

No image
آیت الله العظمی سبحانی؛ مسیحیان نماد بشر دوستی آیین مسیح را به منصه ظهور برسانند
آیت‌الله العظمی سبحانی در پیامی تصریح کرد: نوعی توافق میان رژیم صهیونیستی و برخی دولت‌های مجاور انجام شده است و دست صهیونیست‌ها را در کشتار ملت مظلوم فلسطین در غزه باز گذاشته است.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، متن این پیام به این شرح است:
«سال میلادی 2009 در حالی آغاز شد که حمام خون در غزه به راه افتاد و نسل‌کشی و بی‌رحمی به زنان و کودکان و تخریب تاسیسات حیاتی مردم غزه به دست نیروهای رژیم غاصب صهیونیستی، همچنان ادامه دارد و دولت‌های عربی و اسلامی همچنان تماشاگر این جنایات بوده و حمایت‌های آنان از حد لفظ تجاوز نکرده و نمی‌کند.
قرائن، حاکی از آن است که نوعی توافق میان رژیم صهیونیستی و برخی دولت‌های مجاور، انجام شده و دست صهیونیست‌ها را در کشتار ملت مظلوم فلسطین در غزه باز گذاشته است تا آنجا که اجازه نمی‌دهند کمک‌های بشر دوستانه به آسانی وارد غزه شود و محاصره‌شدگان را از گرسنگی و بی‌دارویی در حد امکان نجات بخشد.
این جنایات، در پایان سال 2008، درست تکرار همان سناریوی قتل عام مسلمانان فلسطینی در «دیریاسین» در سال 1948 است که با یک قتل‌عام بیرحمانه، 900 تن از زنان و کودکان را به خاک و خون کشیدند و اجساد آن‌ها را زیر تانک‌ها له کردند متاسفانه مرور زمان این نوع جنایات هولناک را به فراموشی سپرد.
در هیچ یک از شرایع آسمانی و هیچ مکتب بشری این نوع حملات بی‌حد و مرز، مجاز شمرده نشده بلکه قوانین نظامی شرایع آسمانی، این نوع عملیات جنایتکارانه را زشت و ناروا می‌شمارد.
امروز هر چند این رژیم غاصب، سرمست قدرت و روحیه آدم‌کشی است اما بداند که ستاره اقبال آن در حال افول است.
وظیفه اسلامی و اخلاقی همه کشورهای اسلامی بلکه پیروان شرایع آسمانی این است که در برابر این جنایات بایستند و از هر نوع کمک به این ملت زجر دیده خودداری نکنند، همچنان که وظیفه سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری و کلیه تشکل‌های انسان دوستانه آن است که از قدرت خود، در خاموش کردن این آتش و مرهم نهادن بر زخم هزاران مجروح استفاده کنند.
روحیه بشر دوستی ایجاب می‌کند که مسیحیان جهان که خود را پیرو «مسیح بشردوست» معرفی می‌کنند، شادی‌های خود را با ملت زجر دیده غزه تقسیم کنند، بلکه به جای شادمانی، اقدام عملی کنند و نماد بشر دوستی آیین مسیح را به منصه ظهور برسانند.»
آیت‌الله العظمی سبحانی همچنین در دیدار اعضای جامعه اسلامی مهندسین در قم گفت: اگر کسی بخواهد افکار خود را مطرح کند و مسایل اسلام و ولایت فقیه را نادیده بگیرد در واقع از اسلام و انقلاب دور شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، وی در این دیدار افزود: کسانی که به نظام اسلامی خدمت می‌کنند، باید تحت هر عنوانی دست به دست یکدیگر داده و وحدت را حفظ کنند تا اهداف حضرت امام (ره) از شکل‌گیری نظام اسلامی در جامعه عملی شود.
وی با اشاره به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه، حوادث اخیر را برای جهان اسلام امتحان الهی دانست و خاطرنشان کرد: حمایت مقام معظم رهبری، مسوولان و مردم ایران از مظلومان عالم ستودنی است.
این مرجع تقلید اظهار کرد: در مقابل منطق زورگویی باید زور باشد وگرنه با نصیحت، دوستی، سفارش یا آتش‌بس کار به جایی نخواهد رسید.
وی تصریح کرد: رژیم غاصب صهیونیستی مانند سراب ظهور کرده و خود را نشان می‌دهد و به‌زودی خاموش شده و از بین خواهد رفت.
سبحانی، جنایت علیه مردم غزه را در تاریخ کم‌نظیر بیان کرد و افزود: این جنایات برای مسلمانان بسیار دردآور است و باید همه، ید واحده در مقابل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی باشند.
وی ادامه داد: قرآن مجید مومنان را به برادری سفارش کرده اما آثار آن هرگز در کشورهای اسلامی دیده نمی‌شود.
سبحانی گفت: در نهایت اسلام و حق، پیروز است و نباید فکر کنیم جمعیتی که مانند یک موج و سراب برخاسته است، دوام خواهد داشت.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
No image

جغرافیاى‌ تاریخى‌ داستان‌ حضرت‌ لوط ‌(ع)‌

این‌ مقاله‌ درباره‌ مبعوث‌ شدن‌ حضرت‌ لوط‌(ع)‌ به‌ پیامبرى‌ قوم‌ شهر سدوم‌، و مسیر مهاجرت‌ آن‌حضرت‌، و اقوال‌ گوناگون‌ در این‌ باره‌، به‌ انضمام‌ ماجراى‌ نقل‌ شده‌ در قرآن‌ کریم‌ و مقایسة‌ اجمالى‌ آن‌ باداستان‌ منقول‌ در کتب‌ عهدین‌ سخن‌ گفته‌ است‌... یکى‌ از پیامبران‌ الهى‌ که‌ ماجراى‌ او و قومش‌ به‌ تفصیل‌ در قرآن‌ کریم‌ بیان‌ شده‌، حضرت‌ لوط‌ (ع)‌ است‌که‌ به‌ گفتة‌ صاحب‌نظران‌، خویشاوندى‌ ایشان‌ با حضرت‌ ابراهیم‌(ع)‌ نیز قطعى‌ و مسجل‌ است‌. داستان‌حضرت‌ لوط ‌(ع)‌ با اختلاف‌ قابل‌ توجهى‌ در تورات‌ نیز به‌ چشم‌ مى‌خورد که‌ قطعات‌ زیادى‌ از آن‌ جعلى‌ ودور از شأن‌ این‌ پیامبر عظیم‌الشأن‌ است‌. این‌ مقاله‌ دربارة‌ مبعوث‌ شدن‌ حضرت‌ لوط‌ (ع)‌ به‌ پیامبرى‌ قوم‌ شهر سدوم‌، و مسیر مهاجرت‌ آن‌حضرت‌، و اقوال‌ گوناگون‌ در این‌ باره‌، به‌ انضمام‌ ماجراى‌ نقل‌ شده‌ در قرآن‌ کریم‌ و مقایسة‌ اجمالى‌ آن‌ باداستان‌ منقول‌ در کتب‌ عهدین‌ سخن‌ گفته‌ است‌.
No image

تاریخ‌ اجتماعى‌ شیعیان‌ ایران‌ و عراق‌ در قرن‌ پنجم‌ هجرى‌ (قسمت دوم-قسمت پایانی)

خبرگزاری فارس: نویسنده‌ در این‌ مقاله‌ بر مبناى‌همین‌ رویکرد سعى‌ مى‌کند تا وضعیت‌ اجتماعى‌ و سبک‌ زندگى‌ شیعیان‌ را در قرن‌ پنجم‌ هجرى‌ بررسى‌ نماید.بر این‌ اساس‌، در ابتدا عوامل‌ مؤثر در شکل‌گیرى‌ تاریخ‌ اجتماعى‌؛ نظیر نژاد، مذهب‌، وضعیت‌ جغرافیایى‌ و...،بررسى‌ مى‌گردد...
Powered by TayaCMS