دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قرآن و سکولاریسم منتشر شد

No image
قرآن و سکولاریسم منتشر شد
کتاب «قرآن و سکولاریسم» که به بررسی مفهوم سکولاریسم و پیامدهای آن در فکر و عمل و وجود طرفدارانش در جوامع اسلامی و حتی در میان برخی دولتمردان می‌پردازد، منتشر شد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، کتاب قرآن و سکولاریسم تألیف محمدعلی اسدی نسب است.                                             
کتاب قرآن و سکولاریسم از چهار بخش اصلی و جمعا بیست فصل زیر مجموعه تشکیل شده است.                                                        
نویسنده بخش اول کتاب را به بررسی مفهوم سکولاریسم و طرح پنج نظریه مختلف درباره پیدایش آن، علل و زمینه‌های سکولاریسم و انواع و مبانی آن اختصاص داده است. همچنین در بخش دوم، مبانی قلمروشناسی قرآن را مورد بررسی قرار می‌دهد.                                           
بخش سوم تبیین نگاه قرآنی به سکولاریسم و نسبت این بحث و رابطه آن با قرآن کریم و نظام‌های اسلامی را مطرح می‌کن. نویسنده در بخش چهارم کتاب به نقد برداشت‌های سکولار از قرآن می‌پردازد.                             
کتاب قرآن و سکولاریسم در شمارگان دوهزار نسخه و با قیمت دوهزار و 200 تومان توسط نشر معارف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها راهی بازار نشر شد.
 
 
منبع: www.farsnews.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

حضرت زینب(س)

No image

ماهیت حاکمیت سیاسی

Powered by TayaCMS