دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بزرگ شمردن اعمال

تمام )عمر( ما که پنجاه شصت سال است ، فرض می کنیم که در آن قیام کنیم به جمیع وظایف شرعیه ، و با ایمان صحیح و عمل صالح و توبه صحیحه از این دنیا برویم .
بزرگ شمردن اعمال
بزرگ شمردن اعمال

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

ای عزیز!

تمام )عمر( ما که پنجاه شصت سال است ، فرض می کنیم که در آن قیام کنیم به جمیع وظایف شرعیه ، و با ایمان صحیح و عمل صالح و توبه صحیحه از این دنیا برویم . آیا این مقدار اعمال و ایمان ما را چقدر جزا است ؟ با آنکه به حسب کتاب و سنت و اجماع جمیع و ملل چنین شخصی مورد رحمت حق است و به بهشت موعود می رود، بهشتی که در آنجا مخلد در نعمت و راحت و مؤ بد در رحمت و روح و ریحان خواهد بود. آیا در اینجا مجال انکاری هست ؟ با اینکه اگر بنای جزای عمل باشد)به- ( فرض باطل که عمل ما جزایی داشته - اینقدری که عقل از تصورش کما و کیفا عاجز است نخواهد بود. پس معلوم شد که مطلب بر اساس دیگر مبتنی است و بر پایه دیگر چرخ می زند[1].

    منبع :
  • چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .
    پی نوشت:
  • [1] 219- چهل حدیث ، ص 411

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سوئیفت Swift

سوئیفت Swift

سوئیفت یک شبکه بین‌المللی ارتباط مالی بین بانکی است که تسهیلات و خدماتی ویژهای را از طریق مراکز رایانه‌ای در سراسر دنیا ارائه می‌دهد.
No image

نفتا NAFTA

No image

فائو FAO

No image

سارک SAARC

پر بازدیدترین ها

No image

اپک (APEC)

No image

مزیت مطلق Absolutes Advantage

No image

سارک SAARC

No image

دور توکیو Tokyo Round

Powered by TayaCMS