دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

خبرنگار و خبررسانى

خبرنگار و خبررسانى
خبرنگار و خبررسانى

خبرنگار و خبررسانى‌


خبرنگاران لحظات نابودشدنى و زوال‌یافتنى را تثبیت و ابدى مى‌کنند.

خبرنگارى که در دشوارترین مناطق وارد عرصه‌ى خبررسانى مى‌شود و خود را به آب و آتش مى‌زند، نمى‌شود فرض کرد او صرفاً در صدد فرونشاندن آتش کنجکاوى شخصى است، یا براى به‌دست آوردن یک مابه‌ازاى مالى تلاش مى‌کند.

هر حادثه وقتى در چاردیوارىِ سکوت و بى‌اعتنایى و غفلت قرار بگیرد، خواهد مرد و فراموش خواهد شد. پایدار شدن حوادث بستگى دارد به این‌که مبلّغان و خبررسانانى امین، صادق و با انگیزه داشته باشند.

به مسئله‌ى خبررسانى باید به این چشم نگاه کرد که به نیت ترویج خیر باشد.

در دعا مى‌خوانیم: «افضل زاد الرّاحل الیک عزم ارادة»؛ برترین توشه‌ى رهروان این راه، عزم و اراده است. اگر این اراده و عزم وجود داشته باشد، نیروها در وجود انسان به‌کار مى‌افتند؛ استعدادها شکوفا مى‌شوند و فکر و جسم - هر دو - کار مى‌کنند. ... کار کسانى که در عالم خبر و گزارش و کارهاى ذهنى و فکرى در ارتباط با مردم هستند، از این جهت بسیار اهمیت پیدا مى‌کند. (از فرمایشات رهبر فرزانه و حکیم)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

بدانکه این ماه، ماه حُزن اهل بیت علیهم السلام و شیعیان ایشان است و از حضرت امام رضاعلیه السلام روایت است که چون ماه محرّم داخل مى شد.

پر بازدیدترین ها

No image

اعمال عبادی ماه محرم‌

این روزیست که حسین(ع) را کشتند. محرّم در اندیشه شیعه، یادآور حماسه سرخ امام حسین(ع) و یارانش و خطابه‌های آتشین امام سجّاد(ع) و حضرت زینب (س) است.
No image

اعمال عبادی ماه رجب

فضیلت ماه رجب‌ رجب، شعبان و رمضان از ماههای متوالی می‌باشند که دارای شرف و فضیلت بسیاری هستند،
No image

اعمال شب و روز عرفه

Powered by TayaCMS