دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب معجم مفهرس الفاظ قرآن پس از بازنویسی منتشر شد

No image
کتاب معجم مفهرس الفاظ قرآن پس از بازنویسی منتشر شد کتاب "معجم مفهرس الفاظ قرآن کریم" نوشته "محمد فواد عبدالباقی" پس از بازنویسی از سوی دفتر پژوهش و نشر سهروردی چاپ و منتشر شد.
محمد باقر صدری" با استفاده و اقتباس از " المعجم المفهرس لالفاظ القرآن الکریم" اثر محمد فواد عبدالباقی نسخه دیگری از کتاب را به شکل جدید و الفبایی ارایه کرده است.
به گزارش ایرنا، افزودن متن قرآن به خط عثمان طه با همان صفحه گذاری در معجم از جمله ویژگی ها و امتیازات این اثر بازنویسی شده است.
از دیگر خصوصیات این اثر بازنویسی شده آن است که مولف ضمن هدایت خواننده به شماره سوره و آیه و یا مکی و مدنی بودن آن، نشانی صفحه آیه را نیز بیان کرده است.
در این معجم بر خلاف معجم های پیشین، یافتن کلمات بر اساس شیوه الفبایی است و از شیوه ریشه ای لغات که در معجم المفهرس عبدالباقی معمول است پرهیز شده است.
مولف همچنین با آوردن بخشی از آیه که معنا را برساند و نیز اعراب گذاری آیات و رنگی کردن واژه مورد نظر و درشت نویسی آن تلاش کرده تا کاستی های قبلی را جبران کند.
کتاب معجم مفهرس الفاظ قرآن در شمارگان دو هزار و 550 نسخه و با قیمت 185هزار ریال از سوی دفتر پژوهش و نشر سهروردی چاپ و منتشر شده است.
منبع: خبرگزاری ایرنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

بدانکه این ماه، ماه حُزن اهل بیت علیهم السلام و شیعیان ایشان است و از حضرت امام رضاعلیه السلام روایت است که چون ماه محرّم داخل مى شد.

پر بازدیدترین ها

No image

اعمال ماه رجب

فضیلت ماه رجب‌ رجب، شعبان و رمضان از ماههای متوالی می‌باشند که دارای شرف و فضیلت بسیاری هستند،
No image

اعمال عبادی ماه رجب

فضیلت ماه رجب‌ رجب، شعبان و رمضان از ماههای متوالی می‌باشند که دارای شرف و فضیلت بسیاری هستند،
Powered by TayaCMS