دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

الگوی حضور قلب در نماز

No image
الگوی حضور قلب در نماز

اميرالمؤمنين(ع): وقتي به نماز مي ايستاد آنچنان خود را در محضر الهي مي ديد که امور غيرخدايي را احساس نمي کرد. در جنگ صفين، تيري بر ران مقدس آن حضرت وارد شد، هرچه کردند در موقع عادي خارج نمايند، از شدت درد و ناراحتي نتوانستند، خدمت امام حسن(ع) جريان را عرض کردند آن حضرت فرمودند: «صبر کنيد تا پدرم به نماز بايستد، زيرا در آن حال چنان از خود بيخود مي شود که به هيچ چيز متوجه نمي شود.»

به دستور امام حسن(ع) در حال نماز تير را از پاي حضرت خارج کردند. بعد از نماز امام علي(ع) متوجه شد خون از پاي مقدسش جاري است، سؤال کرد چه شده؟ عرض کردند: «تير را در حال نماز از پاي شما بيرون کشيديم.» (1)

____________________________________

1- انوار نعمانيه، سيدجزايري7 ص 342

روزنامه كيهان، شماره 21077 به تاريخ 19/3/94، صفحه 8 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

از منظر امام علی(ع) روش‌ها و راهکارهای برخورد و مقابله با فتنه‌های زمانه چگونه باید باشد؟
پناهگاه امن خدا

پناهگاه امن خدا

از نظر قرآن، هر کسی در هر مشکل و مصیبتی قرار گرفت، باید چاره کار خویش را در ایمان به خدا بداند و به محل امن و امانی برود که همان خدا است.
پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

هر مکتب و جریان فکری پیامی را داراست که بی‌شک هر مکتب یا جریان اجتماعی نیز پیامی دارد که در واقع روح تبلیغ است و فرآیند تبلیغ بدون وجود آن بی‌معنی است.
پنج ویژگی رفیق خوب

پنج ویژگی رفیق خوب

صداقت (به معنای دوستی) مرزهائی دارد که اگر این خطوط اصلی و این مرزها وجود داشت، صداقتی که آثار فراوان شرعی و برادری شرعی بر آن مترتب است، مترتب خواهد شد؛ والاّ نه.
پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

خداوند در قرآن پیامبر اکرم(ص) را به عناوین و نام‌هایی چند ستوده و صفات بسیاری را برای او برشمرده است.

پر بازدیدترین ها

پناهگاه امن خدا

پناهگاه امن خدا

از نظر قرآن، هر کسی در هر مشکل و مصیبتی قرار گرفت، باید چاره کار خویش را در ایمان به خدا بداند و به محل امن و امانی برود که همان خدا است.
غصب

غصب

کسی باغ یا خانه یا مغازه‌ای را غصب کند. گناه به اندازه‌ای بزرگ است که امام صادق(ع) از قول پدر بزرگوار و اجدادشان و آنان از پیامبر اکرم(ص) نقل می‌کنند که اگر کسی حتی یک وجب از زمین دیگری را غصب کند، در قیامت آنچه غصب شده، طوقی از آتش می‌شود و به گردن غاصب می‌افتد و با این رسوایی او را به صف محشر می‌آورند و با همان حالت، در پیشگاه حق تعالی حاضر می‌گردد، مگر اینکه توبه کند و برگردد.
Powered by TayaCMS