دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب موفقیت

از سری کتاب های راه و روان شماره اول
کتاب موفقیت
کتاب موفقیت
به با شکل‌گيري مرحلة نوجواني، دگرگوني‌هاي فراوان در ابعاد رواني و بدني نوجوان رخ مي‌دهد. علاوه بر اين تغييرات فيزيکي و فيزيولوژيکي که به سادگي براي همه قابل مشاهده است، تحولات شناختي و رواني زيادي براي اين گروه سني ايجاد مي‌شود؛ بينش‌هاي او عميق‌تر شده، گرايش‌هاي او سمت و سوي ديگري پيداکرده، رفتار ها و واکنش‌هاي او نيز به‌گونه‌اي ديگر مي‌گردد. پرسش‌هاي اساسي درباره هستي و چگونگي زندگي و آينده خود در ذهنش شکل مي‌گيرد. علاقه‌مند است دربارة آنچه تا به‌حال داشته است تجديد نظر کند و با تصورات و يافته‌هاي شخصي خود جهان را تفسير نمايد. دوست دارد وضعيت فعلي خود را بشناسد، آينده‌اش را به‌طور دقيق‌تر ترسيم نمايد، ارتباط خود را با ديگران، هم‌سن و سالان، والدين و جامعه به گونه‌اي ديگر تنظيم کند. چگونگي تامين نياز‌هاي جسماني و رواني خود را فرا گرفته و آنها را به شکل مطلق و پسنديده‌اي ارضا نمايد و از موانع اين راه آگاهي دقيق‌تري پيدا کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

پرسش و پاسخ چگونگی مقابله با فتنه‌ها

از منظر امام علی(ع) روش‌ها و راهکارهای برخورد و مقابله با فتنه‌های زمانه چگونه باید باشد؟
پناهگاه امن خدا

پناهگاه امن خدا

از نظر قرآن، هر کسی در هر مشکل و مصیبتی قرار گرفت، باید چاره کار خویش را در ایمان به خدا بداند و به محل امن و امانی برود که همان خدا است.
پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

پنج عنصر پیام‌رسانی در فرآیند تبلیغی معصومین (ع)

هر مکتب و جریان فکری پیامی را داراست که بی‌شک هر مکتب یا جریان اجتماعی نیز پیامی دارد که در واقع روح تبلیغ است و فرآیند تبلیغ بدون وجود آن بی‌معنی است.
پنج ویژگی رفیق خوب

پنج ویژگی رفیق خوب

صداقت (به معنای دوستی) مرزهائی دارد که اگر این خطوط اصلی و این مرزها وجود داشت، صداقتی که آثار فراوان شرعی و برادری شرعی بر آن مترتب است، مترتب خواهد شد؛ والاّ نه.
پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

خداوند در قرآن پیامبر اکرم(ص) را به عناوین و نام‌هایی چند ستوده و صفات بسیاری را برای او برشمرده است.

پر بازدیدترین ها

غصب

غصب

کسی باغ یا خانه یا مغازه‌ای را غصب کند. گناه به اندازه‌ای بزرگ است که امام صادق(ع) از قول پدر بزرگوار و اجدادشان و آنان از پیامبر اکرم(ص) نقل می‌کنند که اگر کسی حتی یک وجب از زمین دیگری را غصب کند، در قیامت آنچه غصب شده، طوقی از آتش می‌شود و به گردن غاصب می‌افتد و با این رسوایی او را به صف محشر می‌آورند و با همان حالت، در پیشگاه حق تعالی حاضر می‌گردد، مگر اینکه توبه کند و برگردد.
پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

پیامبر اکرم(ص)؛ مظهر رحمت الهی

خداوند در قرآن پیامبر اکرم(ص) را به عناوین و نام‌هایی چند ستوده و صفات بسیاری را برای او برشمرده است.
«سفیه» کیست؟

«سفیه» کیست؟

Powered by TayaCMS