دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر آیت الله صافى گلپایگانى درباره آیت الله محمد باقر محمودی

No image
نظر آیت الله صافى گلپایگانى درباره آیت الله محمد باقر محمودی آیت الله صافى گلپایگانى:

«کارهاى علمى، آقاى محمودى باید به همه معرفى شود. ایشان این همه در راه ترویج فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام) زحمت کشیده اند و از نوادر روحانیتند. ایشان هر کدام از آثارشان باید جداگانه بررسى و معرفى شود... .

من سال ها پیش خدمت ایشان رسیدم و با ایشان آشنایى پیدا کردم. مستدرک نهج البلاغه ایشان و این سبک کار، خیلى مفید است و باید در حوزه ترویج شود... .

ایشان در قیامت، حجّت خدا هستند بر ما و ایشان را مى آورند و مى گویند براى حضرت امیر (علیه السلام) این همه کار کرده استشما، مثلاً بنده چه کرده اید؟ ایشان حجت خدا هستند بر همه کسانى که مى توانستند کار کنند و نکردند. ایشان از اوّل عمر، این راه را پیش گرفته، مسافرت ها رفته و خون دل ها خورده تا این آثار را منتشر کرده است و چنین نبوده که در خانه بنشیند و این کارها انجام شود و چه سعادتى بالاتر از این که انسان به این کارها موفق شود. یکى از آنها در دفتر عمر انسان باشد، کافى است. نشر فضائل حضرت امیر (علیه السلام)، آن قدر فضیلت دارد که یکى دو تا نیست و چه بسا اگر ایشان این آثار را احیا و تصحیح نمى کرد، برخى از آنها از بین مى رفت و ما محروم مى شدیم».[22]

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری میزگرد مهدویت در حوزه علمیه زاهدان

مدرسه علمیه نرجس (س) زاهدان به مناسبت نیمه شعبان مراسم جشن و میزگرد علمی با موضوع مهدویت و انتظار فرج برگزار می کند.
آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

آغاز نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم حوزه علمیه خواهران خراسان

نخستین دوره تربیت مربی و داور مسابقات قرآن کریم، ویژه اساتید و داوران مدارس علمیه خواهران استان های خراسان، فردا در مشهد آغاز به کار می کند.
جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی در انتظار معرفی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم

با گذشته یک ماه از اعلام فراخوان دبیرخانه جشنواره علامه حلی،‌ هنوز زمان و چگونگی فراخوان این جشنواره از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام نشده است.
ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

ارائه 94 مقاله از دانشگاه تبریز در 23 کشور جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: طی 9 ماهه نخست امسال 94 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز با حضور در مجامع علمی 23 کشور اروپایی و آسیایی آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را ارائه کردند.
Powered by TayaCMS