دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

24 بهمن کنگره علامه بلاغی در قم

No image
24 بهمن کنگره علامه بلاغی در قم به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، کنگره دو روزه بین ‌المللی علامه بلاغی را فردا و پس فردا، 24 و 25 بهمن ماه با حضور اندیشمندان و فرهیختگان، جهان اسلام در قم برگزار می‌کند.
حجت‌الاسلام احمد مبلغی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در این باره گفت: این کنگره عصر روز 24 بهمن با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی، رییس مجلس خبرگان رهبری، آغاز خواهد شد.
وی با بیان این‌که علامه بلاغی از شخصیت‌های نادر جهان تشیع و اسلام است، افزود: علم وافر، خلوص نیت، دلسوزی و همت بلند علامه بلاغی از وی شخصیتی نادر در ادب و ادبیات ساخته بود که نگاه زمان شناسانه، جدیت و پرکاری را می‌توان به خوبی در آثارش مشاهده کرد.
حجت‌الاسلام مبلغی همچنین با اشاره به این‌که آثار علامه بلاغی از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار بوده است، از انتشار این آثار از سوی کنگره خبر داد و اظهار داشت: همه آثار دست نویس و منتشر شده علامه بلاغی با عنوان موسوعه گرد‌آوری شده و در روز کنگره ارائه خواهد شد.
محمد جواد صاحبی، دبیر علمی کنگره علامه بلاغی، از ارسال هشتاد اثر به دبیرخانه این کنگره خبر داد و افزود: نیمی از آثار رسیده به زبان عربی است که از حوزه علمیه نجف ارسال شده و این نخستین تعامل علمی میان حوزه علمیه قم و نجف به شمار می‌رود.
وی خاطرنشان کرد: موسوعه علامه بلاغی در نه جلد منتشر شده که جلد نخست آن شرح حال علامه و هشت جلد دیگر شامل آثار علمی این شخصیت بزرگ است.
منبع خبر:
خبرگزارى فارس

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی (2)

غریزه قدرت، محرک زندگی انسانی است که از سه نوع جنسی، گرسنگی و ارتباطی تشکیل می‌شود. غریزه جنسی، مهم‌ترین غریزه زندگی است؛ زیرا از اول یا زن با «هویت زنانه» یا مرد با «هویت مردانه» به دنیا می‌آید.
No image

تأثیر بخشش بر روابط خانواده

محیط خانه می تواند محلی برای سلوک و عروج و تکامل مرد و زن و نیز فرزندان باشد، به ویژه اگر سعه صدر داشته باشند. بدون تردید، هرگاه کسی به انسان ستمی روا می دارد، حس انتقام جویی او را برمی انگیزد. ولی انسان نباید اسیر هواها و غرایز حیوانی باشد، بلکه باید با هوای نفس و خواسته دل بستیزد و به وسوسه های شیطانی توجهی نکند؛ زیرا انسان والاتر از این است که پایبند این گونه غرایز شیطانی باشد.
No image

ویژگی های خانواده موفق از نظر اسلام

از دیدگاه اسلام انسانها از لحاظ ویژگیها ، توانایی و استعدادها متفاوت از یکدیگر هستند. بر این اساس در نظر گرفتن این تفاوتها را نیز در تربیت فرزندان در خانواده دارای اهمیت می‌داند. از نمونه احادیثی که ذکر شد و هزاران شواهد معتبر دیگر می‌توان به نقش اهمیت خانواده از دیدگاه اسلام پی برد. اسلام سعادت و شقاوت فرد را تحت تاثیر خانواده چه در دوران قبل از تولد و چه بعد از تولد می‌داند.
Powered by TayaCMS